Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Pavel Stratan a încins atmosfera la Club Poesis

Toate piesele au fost cântate live și fiecare melodie în parte are o poveste, pe care Pavel a împărtășit-o tuturor din sală
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Acasa
Asculta acest articol
Toate piesele au fost cântate live și fiecare melodie în parte are o poveste, pe care Pavel a împărtășit-o tuturor din sală
Toate piesele au fost cântate live și fiecare melodie în parte are o poveste, pe care Pavel a împărtășit-o tuturor din sală

Duminică, 9 februarie, la Club Poesis a avut loc un concert extraordinar, în care artistul Pavel Stratan, venit pentru a doua oară la Satu Mare, a dovedit încă odată că este un adevărat showman. Acesta a strâns la un loc un număr mare de fani, ropote de aplauze auzindu-se după fiecare melodie cântată de artist.

Pavel Stratan, pe lângă faptul că este cântăreţ, compune muzică folk şi pop. A apărut pe piața muzicală în 2002, atunci când și-a lansat primul album „Amintiri din Copilărie“, în Republica Moldova. La scurt timp a invadat și piața românească, albumele lui fiind vândute ca pâinea caldă.

În Satu Mare a mai fost în anul 2012, când la fel ca și de această dată a făcut furori. Duminică seara la Club Poesis, artistul a fost primit cu ropote de aplauze, la fel auzindu-se și după fiecare piesă interpretată de cântăreț.

Audiența a fost compusă din persoane de toate vârstele, de la copii mici până la oameni în vârstă. Acest lucru a dovedit încă odată că Pavel Stratan este un artist iubit de către toată lumea.

Totul a decurs asemeni unui dialog, artistul permanent povestind cu publicul și întrebându-i ce melodii ar prefera să asculte. “Luluța”, “În seara asta”, “Eu beu”, “M-am născut de ziua mea”, “Fetele Cuminți”, fiind doar câteva melodii pe care publicul le-a cerut și pe care bineînțeles artistul le-a cântat.

Toate piesele au fost cântate live și fiecare melodie în parte are o poveste, pe care Pavel a împărtășit-o tuturor din sală. “Îmi place foarte mult Pavel Stratan pentru că e foarte metaforic, se vede că iubește ceea ce face și o face din tot sufletul. Îl ascult de când a apărut pe piața muzicală și am să îl urmăresc în continuare“, a povestit o doamnă din public. Concertul în mod normal trebuia să dureze doar o oră, dar artistul a fost atât de încântat de public încât le-a cântat mai bine de două ore.

La jumătatea concertului, artistul a făcut o pauză în care s-a fotografiat cu fanii lui, a dat autografe și chiar a discutat , atât cât i-a permis timpul, cu fiecare doritor din public. “Publicul din Satu Mare m-a surprins încă odată. Îmi place foarte mult să cânt și nu cred că am să obosesc vreodată. În seara asta programul trebuia să fie mai scurt, dar m-am simțit atât de bine încât nu puteam să nu îi mulțumesc și să le mulțumesc că au venit la concert cântându-le tot ce își doresc. Copilăria mea se regăsește în versurile mele, iar în seara asta încă odată mi-am retrăit-o la Satu Mare”, a mărturisit Pavel Stratan.

Ultima melodie cântată a fost binecunoscuta piesă a Cleopatrei Stratan, “Ghiță”. Publicul a fredonat alături de Pavel și după s-au ridicat cu toții în picioare și l-au aplaudat îndelung.

Ciornă automată

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Connect with

Ciornă automată

INTERVIU

Andreea Stăicuț: “Începe acum, nu mâine, nici poimâine!”

O femeie puternică deține capacitatea de a găsi un echilibru în tot ceea ce face, își urmărește obiectivele și reprezintă un impact pozitiv asupra oamenilor pe care îi întâlnește în cale ei. Acest fapt reprezintă, într-adevăr, o provocare. În cele ce urmează, vă invităm la o discuție cu Andreea Stăicuț, o prezență elegantă, dar și puternică în același timp în mediul online.