Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

“Abecedar de obezitate”, un ghid destinat persoanelor supraponderale

Sigla Informatia Zilei
"Abecedar de obezitate", un ghid destinat persoanelor supraponderale
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol
"Abecedar de obezitate", un ghid destinat persoanelor supraponderale
“Abecedar de obezitate”, un ghid destinat persoanelor supraponderale

De curând a văzut lumina tiparului un ghid care vine în ajutorul persoanelor supraponderale şi a celor cu obezitate. Intitulată “Abecedar de obezitate”, lucrarea este semnată de prof. dr. Nicolae Hâncu, membru de onoare al Academiei Române, în colaborare cu dr. Cristina Niţă şi Anca Crăciun.Aşa după cum precizează autorul, “Abecedarul de obezitate” este o metodă de învăţare şi de aplicare a celor învăţate.

Cartea este editată sub egida Academiei Române şi conţine zece lecţii despre ce înseamnă obezitate, cât de periculoasă poate fi, dar şi despre cum poate fi învinsă. Prin intermediul informaţiilor pe care le cuprinde cartea, cititorul este învăţat ce este greutatea sănătoasă, ce presupune scăderea în greutate, cum se menţine greutatea nouă, capcanele ce apar în lupta cu excesul ponderal.

Cititorii vor găsi în cele 257 de pagini ale cărţii, sfaturi şi informaţii despre aportul caloric, substanţele nutrivite, controlul kilogramelor, complicaţiile obezităţii, necesitatea examenului medical periodic.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

4 comentarii

  1. Vina in mare parte ca suntem cu kilograme in plus ne apartine in totalitate. Daca nu facem miscare si mancam tot felul de prostii e normal sa acumulam kilograme. Ne trebuie o educatie solida in acest sens si cred ca si introducerea unor materii optionale in scoli precum nutritie sanatoasa ar fi benefica.

Lasă un răspuns