Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Dari Helga la lotul național de tenis de masă al României

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Picture 3

La sfârșitul săptămânii trecute, la Buzău s-a derulat o acțiune care a avut ca scop alcătuirea lotului național de minicadeți la tenis de masă. Au participat la acest trial câteva zeci de copii cu vârste cuprinse între 8 și 11 ani printre care și câțiva reprezentanți ai Clubului Elevilor-Tapo Carei.

Câștigătoarea turneului rezervat fetelor a fost Dari Helga, elevă la Școala “Vasile Lucaciu” din Carei și antrenată de Mircea Podoba. Helga a jucat cinci meciuri la acest turneu, toate câștigate, pierzând doar un singur set din cele 15 jucate în total. Acțiunea va mai avea o etapă, una finală, la începutul lunii august, când Helga speră să confirme bunele rezultate de până acum și să fie convocată la lotul național al României pentru a putea participa astfel Campionatul European de minicadeți care va avea loc în august în Franța.

La Buzău au mai fost prezenți alți doi sportivi de la Clubul Elevilor – Tapo Carei, Szilagyi Paul și Marcel Mudure. Cei doi au ocupat locurile 6 și 7 în clasamentul final.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns