Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Meci perfect în ultima etapă a sezonului regulat

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Rapid București – CSM Satu Mare 62-83 (32-38)

baschet

Baschetbalistele de la CSM Satu Mare au jucat sâmbătă ultimul meci din sezonul regulat al Ligii Naționale, împotriva echipei Rapid București. Un meci perfect pe care sătmărencele l-au câștigat la o diferență de 21 de puncte.

Echipa antrenorului Petru Eleș și-a luat avantaj încă din primul sfert, urmând ca al doilea să fie ceva mai echilibrat. De altfel, a fost singurul pierdut de CSM. Soarta meciului s-a decis în perioada de după pauză, după care sătmărencele aveau un avantaj de 19 puncte. Rapid – CSM 62-83, iar pe sferturi: 14-24, 18-14, 12-25, 18-20.

Echipa noastră a prins o zi excelentă. A fost cel mai bun joc al sezonului, cu cele mai multe assisturi raportat la coșuri (55%) și s-a înregistrat un record stagional la eficiență (103). Kortni Jones a avut un procentaj de 100% la aruncări. În 36.33 minute, americanca a avut 8/8 la aruncări de două puncte, 3/3 la aruncările de trei puncte și 2/2 la libere, pentru un total de 27 de puncte. A fost cea mai bună marcatoare de la CSM, urmată de Eniko Laza – 19 puncte, Andreea Orosz – 18 puncte, Caila Desroches – 16 puncte (14 recuperări), Cristiana Cutaș – 3 puncte. Chiar și fără Tabytha Wampler echipa a mers foarte bine. Amintim că americanca nu mai este jucătoarea CSM-ului de câteva zile. Din cauza unor probleme personale, Wampler a fost nevoită să plece în Statele Unite, iar contractul cu CSM a fost reziliat “în pace”.

A fost etapa a 26-a, ultima din sezonul regulat, iar CSM a terminat pe locul 7 în clasament. Urmează play-off-ul în care sătmărencele vor juca în prima fază cu ocupanta locului 2, cu CSU Alba Iulia. Se va juca la începutul lunii aprilie după sistemul “cea mai bună echipă din 3 meciuri”. Dar iată partidele din play-off:

– ICIM Arad – Danzio Timișoara

– CSU Alba Iulia – CSM Satu Mare

– CSM Târgoviște – Olimpia Brașov

– Sepsi – Alexandria

Picture 1

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns