Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Florin Gardoș rămâne cel mai valoros fotbalist sătmărean

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Este urmat de Eric Bicfalvi

La fiecare început de an întocmim un clasament al celor mai valoroși fotbaliști sătmăreni. Sigur, după cotele actualizate de către site-ul de specialitate transfermarkt.ro.

La un an distanță de precedentul articol, fundașul Florin Gardoș rămâne în vârful ierarhiei. Dar cota lui a scăzut având în vedere lipsa de activitate de pe teren la Southampton. Chiar și așa, sătmăreanul a fost convocat în luna iunie la naționala României pentru meciurile cu Polonia și Chile. Dar nu a fost folosit deloc de selecționerul Christoph Daum. Din 1 ianuarie a intrat în ultimele șase luni de contract cu “Sfinții” și poate semna cu orice echipă. Rămâne să vedem dacă se va transfera în această iarnă, ori dacă își va duce contractul până la capăt alături de echipa care se află pe locul 18 în Premier League. Revenind la subiectul principal, cota lui Florin Gardoș a scăzut de la 5 la 2 milioane de euro.

Al doilea cel mai valoros fotbalist este careianul Eric Bicfalvi. Aflat în Rusia la FC Ural (locul 10 în prima ligă), mijlocașul în vârstă de 29 de ani a ajuns la o cotă de 1,5 milioane de euro, adică un plus de 500.000 de euro față de începutul anului 2017.

Foștilor jucători sătmăreni de la FC Olimpia nu li s-au actualizat cotele pe transfermarkt, rămân cu valorile stabilite în urmă cu cel puțin 6 luni. Dar chiar și așa, doar Florin Mureșan și Dumitru Muntean intră în ierarhia pe care o publicăm mai jos.

Podiumul rămâne practic neschimbat, în continuare Răzvan Tincu ocupă locul 3 cu o cotă de 400.000 de euro. La 30 de ani, fundașul Răzvan Tincu evoluează constant la FC Botoșani, echipa de pe locul 5 din Liga 1.

Cei mai valorosi sătmăreni (euro)
1. Florin Gardoș (Southampton)          2.000.000
2. Eric Bicfalvi (FC Ural)                       1.500.000
3. Răzvan Tincu (FC Botoșani)                400.000
4. Sergiu Suciu (Venezia)                          300.000
5. Vasile Curileac (ACS Poli Timișoara) 250.000
6. Cornel Ene (fără echipă)                       200.000
Valter Heil (Kazinbarcikai)                     200.000
8. Florin Mureșan (Olimpia)                     175.000
9. Adrian Rus (Balmazujvaros), Dumitru Muntean (plecat în Germania), Bogdan Miron (Sepsi), Daniel Lung (Pandurii) câte 150.000.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns