Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

În plin Centrul Sătmarului se constituie un depozit clandestin de gunoaie

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

 

“În plin Centrul reşedinţei de judeţ, spunea deunăzi Victor Macarie, cititor al ziarului nostru, este în curs de constituire un depozit clandestin de gunoaie. Pentru curioşi, poate şi pentru autorităţi încerc să-l localizez. Este vorba despre spaţiul aflat în vecinătatea Podului Decebal, acolo unde este o investiţie abandonată de ani de zile. Până şi gardurile împrejmuitoare au fost dărâmate, iar cine doreşte poate să intre cu cu sau fără gunoaie.

 

Dacă cineva n-a găsit locul pe seama acestei descrieri, mai ofer un indiciu important. În incinta despre care vorbesc, în apropierea digului mal drept este părăsit şi un excavator. Rugina ce îl acoperă pe alocuri şi probabil piesele furate de pe el sunt dovada uitării lui acolo de ani de zile.

Poate cei de la Primărie care au eliberat autorizaţia de construcţie vor putea depista titularul investiţiei şi îl vor pune în situaţia de a întreţine măcar zona curată. Nu poate costa prea mult un asemenea demers”.

 

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

3 comentarii

  1. Buna ziua

    Din pacate in municipiul Satu Mare mai sunt multe zone cu gunoaie si ramase in paragina (ex.pe strada Careiului, inainte de fabrica de mobila Sarmex, la capetele podului Golescu, pe strada Baritiu un teren viran f. urat, vis-a-vis de Biserica Ortodoxa si mai sunt). Ar trebui facut ceva cu ele.
    Ideea cu parcarea este una f. buna tinanad cont de faptul ca in Satu Mare stam cam prost cu parcarile.
    As dori pe acesta cale sa reamintesc celor acreditati ca pe strada Retezatului (dupa intersectia cu Porumbeilor spre cimitir) sunt cateva gropi care ar trebui asfaltate, la fel si pe strada Dara.
    As vrea sa reamintesc ca parculetul de pe strada Dar ar trebui imprejmuit cu un gard tinand cont de multele drumuri din zona (am vazut cand un copil a alergat dupa o minge pe drumul de pe Aurel Vlaicu). Cred ca gardul ar fi o solutie ieftina si cat de cat buna.
    De asemena a nu se uita de diminuarea mirosului provenit de statia de epurare. El se simte uneori tare in zona strazilor Dara, Alba Iulia, Kaffka Margit, Ioan Popdan, Krudy Gyuala etc. Propun plantarea multor plopi uriasi si chiara salcamilor sau nucilor (care cresc 3 m) in jurul statiei de epurare, in spatele ei si in incinta ei. O chestie temporara care probabil cu ceva ajuta si nu e costisitoare.Solutii mai exista si trebuie cautate atata timp cat Primaria a dat si da autorizatii de constructie in zona.
    Multumesc anticipat celor acreditati care sper sa citeasca aceste comentarii si sa ia masurile ce se impun.

  2. Dar stimati concetateni,de ce nu-l luati la intrebari pe acest primar(si doftor) ?.In emisiunile Informatia TV,toata lumea aduce doar laude,i-l ling,s.m.d.A fost ,impreuna cu alt saltimbac,Govor,care l-a criticat pe primarul din Carei ptr.faptul ca statuia ostasului roman nu era finalizat de 25 octombrie.Pai duceti-va sa vedeti in ce hal este statuia lui V.Lucaciu in centrul Satmarului,si asa este de ani de zile.
    A promis ca v-a rezolva situatia imobilului de pe str.Stefan cel Mare,sprijinit cu barne,care se pare ca o sa devina o atractie turisitica.A promis a-l treilea pod.Marile promisiuni incep sa-si piarda din importanta.

  3. Cel cu investitia a plecat definitiv in Ungaria acum 8 ani, s-a mutat la Debrecen (Dl. Bodi). Investitia era in asociere cu Primaria SM. Intrebati-l pe Ilyes Gyuszi, stie el toate detaliile. Eu un singur lucru nu inteleg totusi. De ce nu a preluat Primaria SM de mult investitia si nu a facut a parcare mare acolo. Acum este deeja tarziu, betonul turnat este distrus.

Lasă un răspuns