Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Aproape 4.000 de spectatori au urmărit manifestările organizate de Zilele comunei Porumbeşti

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol
Senatorul UDMR Pataki Csaba salută locuitorii din Porumbeşti
Senatorul UDMR Pataki Csaba salută locuitorii din Porumbeşti

 

Criza economică din anii anteriori a determinat autorităţile publice locale să reducă la minim cheltuielile. Desigur, cel mai la îndemână le-a fost unora renunţarea la manifestări precum ziua comunei sau te miri care altele similare. Aşa au decis şi aleşii locali din Porumbeşti, care vreme de şase ani n-au mai organizat Zilele comunei.

Iată că după o pauză relativ lungă, la sfârşitul săptămânii trecute, mai exact sâmbătă 21 şi duminică 22 iunie, s-a organizat ediţia a IV-a a Zilelor comunei. Aproape 4.000 de spectatori au urmărit manifestările organizate de Zilele comunei Porumbeşti.

Sărbătoarea s-a organizat la solicitarea cetăţenilor

Primarul Simon Levente a menţionat faptul că decizia de a organiza această sărbătoare a fost luată la solicitarea localnicilor. Interlocutorul nostru are convingerea că oamenii au nevoie de asemenea momente de destindere, ba mai mult, chiar le merită. Asta după ce vreme de aproape două luni, numeroşi locuitori ai comunei au muncit pe plantaţiile de căpşun. Sărbătoarea a fost binevenită, fiind astfel şi un prilej de bucurie la sfârşit de sezon încheiat cu rezultate peste aşteptări.

Deschiderea festivă a serbărilor de la Porumbeşti a avut loc sâmbătă, 21 iunie, în prezenţa unor invitaţi precum: senatorul Pataki Csaba, deputatul Kereskenyi Gabor, candidatul la alegerile parţiale Nagy Szabolcs, consilierul local de Satu Mare Kovacs Mate şi nu în ultimul rând subprefectul Altfatter Tamas.

În discursurile lor vorbitorii au subliniat necesitatea coeziunii comunităţii, implicarea în realizarea unor obiective de maxim interes local, de ce nu, participare în număr mare şi la evenimentele culturale care se organizează.

Mai multe citiţi în ediţia tipărită de marţi, 24 iunie, disponibilă la chioşcurile de ziare sau în ediţia electronică (abonament pdf).

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns