Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Aurel Tămaş, RGO şi Direcţia 5 sunt capete de afiş la Ziua oraşului Tăşnad

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

 

Vineri, 15 august, la Tăşnad, se organizează o nouă ediţie, a XVI-a, a Zilei oraşului. Locul de desfăşurare a manifestărilor este Piaţa Mare. Evenimentul este organizat de Primăria şi Consiliul Local, în colaborare cu Centrul cultural din localitate.

Deschiderea oficială a acestei ediţii a sărbătorii este programată pentru ora 14, urmată de intonarea Imnului Tăşnadului de către Adrian Bilanici. În jurul orei 14 şi 15 minute copii de la Grădiniţa cu Program Prelungit va deschide suita activităţilor culturale. În paralel, la ora 14 şi 30 de minute, la Casa de cultură este programat vernisajul expoziţiei de fotografie, iar de la ora 15 şi 10 minute veţi putea urmări muzică uşoară în compania solistei Iulia Bălaj.

Ansambul “Simbol” al Clubului copiilor şi elevilor din Tăşnad va prezenta începând cu ora 15 şi 25 de minute muzică uşoară şi folk. Demonstraţia de karate este programată pentru ora 16, iar de la ora 16 şi 15 minute veţi putea urmări evoluţia formaţiei Hip-Hap – 3PLE “N”: No Name National.

Dansurile ţigăneşti susţinute de ansamblurile din Tăşnad şi Sărăuad sunt programate la ora 16 şi 25 de minute, respectiv 16 şi 40 de minute. Pentru ora 17 este preconizată o pauză pentru revizie tehnică a instalaţiei de sonorizare, iar de la ora 18 şi 20 de minute va interpreta muzică uşoară Patricia Bălaj. Echipa de dansuri germane a Forumului Democrat German din Tăşnad – Gemeinsam/Ehepaare, va evolua începând cu ora 18 şi 40 de minute, iar de la ora 19 şi 30 de minute va susţine momente coregrafice formaţia de dansuri maghiare din Tăşnad.

Ansamblul “Codruleţul” junior alături se solista Denisa Vasile – de la Şcoala gimnazială Tăşnad va evolua începând cu ora 20. De la ora 20 şi 30 de minute va susţine un recital solistul de muzică populară Aurel Tămaş, iar de la ora 21 şi 30 de minute veţi putea urmări formaţia “RGO”.

Concertul formaţiei Direcţia 5 este programat pentru ora 23, iar la ora24 se închid manifestările cu focuri de artificii.

 

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns