Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Micii floretiști de la CS Satu Mare s-au întors mai puternici din cantonament

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

14 sătmăreni s-au aflat timp de o săptămână în Szeged, Ungaria

flor2Micii floretiști de la CS Satu Mare s-au aflat timp de o săptămână într-un cantonament la Szeged, Ungaria de acolo de unde duminică s-au întors mai puternici. Cei 14 sportivi sătmăreni au avut câte două antrenamente aproape în fiecare zi alături de sportivii și antrenorii de la clubul de profil din Szeged.

Pe lângă scrimă, au practicat și alte sporturi precum squash, volei, înot și altele, asta pentru că baza sportivă din țara vecină este una extrem de performantă oferind multe facilități. Totul s-a încheiat la sfârșit de săptămână cu un concurs amical împărțit pe două categorii de vârstă. Floretiștii, cu vârste cuprinse între 10 și 16 ani, au făcut deplasarea alături de antrenorii Dan Șuta și Arnold Izsaki. Aceștia sunt: Alexandra Lazin, Andrea Potor, Figus Klaudia, Melissa Korossy, Vivien Szabo, Tamara Ulici, Teodora Turdean, Vivien Mureșan, David Găman, Cristina Anderco, Briana Silaghi, Teodora Șofran, Edwin Pop și Botond Muszka. “A fost un stagiu de pregătire foarte bun pentru sportivii noștri. Baza sportivă din Szeged este un loc unde te poți concentra foarte bine pe pregătire”, ne-a declarat Dan Șuta, duminică în drum spre casă.

Nu este primul cantonament pe care l-au făcut sportivii în această vară. În luna iulie s-au aflat la Forban, lângă Predeal, acolo unde alături de alte cluburi din România s-au pregătit timp de o săptămână. Iar această pregătire se va vedea cu siguranță în competițiile la care sătmărenii vor participa. Iar primele concursuri de floretă le vom avea chiar în prima lună de toamnă. Vorbim aici de circuitul pentru copii “Memorialul Mihaly Fulop” în Ungaria, de Circuitul European pentru cadeți, de Cupa României, de etape din Cupa Mondială, Campionatul Național de speranțe și multe altele.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns