Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Ilie Năstase şi Mădălin Voicu au depus o sesizare la PICCJ în cazul lui Robert Turcescu

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Senatorul PC Ilie Năstase şi deputatul PSD Mădălin Voicu au depus, vineri, la Parchetul ICCJ o sesizare în cazul lui Robert Turcescu, după ce acesta a dezvăluit că a fost ofiţer acoperit, ei cerând să se confirme sau infirme, de către instituţie, această situaţie.

Ilie Năstase a declarat, la ieşirea din sediul Parchetului Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, că Robert Turcescu ar putea fi şi un impostor, susţinând că livretul militar pe care jurnalistul l-a prezentat nu seamnănă cu cel pe care el îl are.

Mădălin Voicu a spus că nu au depus o plângere penală la Parchet, ci o sesizare, o cerere prin care vor ca instituţia să lămurească această problemă, scrie Mediafax.

“Problema pe care am încercat să o lămurim era să avem certitudinea că, indiferent de persoană, lucrurile astea nu lezează siguranţa statului”, a mai spus deputatul.

El a precizat că prin această sesizare se încearcă să se găsească la Parchetul instanţei supreme un răspuns “mult mai aproape de un adevăr palpabil”, pentru că altfel s-ar putea vorbi de oricine că este ofiţer acoperit.

Mădălin Voicu a mai spus că nu vor să fie divulgate nume, ci, dacă există o situaţie, să se verifice dacă ceea ce spune Turcescu este adevărat.

El a adăugat că sesizarea a fost semnată de “senatorul Ilie Năstase şi deputatul Mădălin Voicu”.

Procurorul general al României, Tiberiu Niţu, a declarat marţi că Parchetul instanţei supreme evaluează situaţia în cazul lui Robert Turcescu, după ce acesta a dezvăluit că a fost ofiţer acoperit, şi că va comunica dacă va fi luată o decizie privind o eventuală anchetă pentru o infracţiune.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Sigla Informatia Zilei

Tomac s-a supărat pe opoziție

Asculta acest articol Preşedintele PMP, Eugen Tomac, a transmis, marţi, pe Facebook, că deputaţii din Comisia pentru administraţie publică au