Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Trei şoferi beţi au fost depistaţi de poliţişti

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

În data de 7 martie, în jurul orei 18,10, pe Drumul Judeţean 193, între localităţile Ruşeni şi Tătărăşti, poliţiştii Serviciului Rutier l-au depistat în trafic pe Elemer M., de 38 ani, care conducea un autovehicul în timp ce avea o concentraţie de alcool de 0,56 mg/l alcool pur în aerul expirat. I s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Tot în data de 7 martie, în jurul orei 22,10, pe strada Înfrăţirii din oraşul Tăşnad, poliţiştii formaţiunii rutiere a Poliţiei oraşului Tăşnad l-au depistat în trafic pe Florin P., de 30 ani, care conducea un autovehicul în timp ce avea o concentraţie de alcool de 0,44 mg/l alcool pur în aerul expirat. I s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În data de 8 martie, în jurul orei 4, pe strada Cloşca din oraşul Tăşnad, poliţiştii formaţiunii rutiere a Poliţiei oraşului Tăşnad l-au depistat în trafic pe Marin C., de 30 ani, care conducea un autovehicul în timp ce avea o concentraţie de alcool de 1,07 mg/l alcool pur în aerul expirat. Şi acestuia i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. Cercetările în cauză continuă.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Sigla Informatia Zilei

Un careian a rămas fără permis

Polițiștii rutieri s-au aflat la datorie și duminică, 3 noiembrie, pe principalele artere de circulație, acționând pentru fluidizarea traficului și prevenirea evenimentelor rutiere. Au fost aplicate sancțiuni contravenționale a căror valoare a depășit suma de 20.000 lei.