Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

DESCINDERI ALE POLIȚIEI

Înșelăciune imobiliară

Descinderi ale Poliției în Constanța
Prejudiciul estimat se ridică la aproximativ 255.000 de lei.
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

 

 

Înșelăciune cu imobile în Constanța: Descinderi ale poliției, prejudiciu de 255.000 de lei

 

 

Polițiștii din Constanța au efectuat marți descinderi la mai multe adrese, vânând persoane bănuite de înșelăciune și fals în declarații. Acestea sunt acuzate că au primit avansuri pentru vânzarea unor locuințe pe care nu le dețineau și care nu erau de fapt de vânzare. Prejudiciul estimat se ridică la 255.000 de lei, conform News.ro.

 

 

“În această dimineață, polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economico-Financiare, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, efectuează două percheziții domiciliare la locuințele a două persoane bănuite de săvârșirea infracțiunilor de înșelăciune și fals în declarații. Perchezițiile au loc în municipiul Constanța”, au declarat reprezentanții IPJ Constanța.

 

Potrivit anchetatorilor, infracțiunile au avut loc în anii 2022 și 2023, când cei doi suspecți au indus în eroare cinci persoane în legătură cu achiziționarea unor imobile. Aceștia au primit diverse sume de bani în avans pentru a cumpăra imobilele respective. În realitate, însă, aceste locuințe nu aparțineau suspecților și nici nu erau disponibile pentru vânzare. Prejudiciul estimat se ridică la aproximativ 255.000 de lei.

 

CITEȘTE ȘIŢepe cu afaceri imobiliare în Cartierul Prietenia din Satu Mare

 

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns