Image 1
Image 2

Mihai Macioca şi-a anunţat retragerea din competiţia pentru ocuparea funcţiei de preşedinte de filială a UUR

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol
Dansatori din Bălcăuţi - Suceava
Dansatori din Bălcăuţi – Suceava

 

Manifestări aniversare organizate la 25 de ani de la înfiinţarea uniunii, 15 ani de existenţă ai filialei sătmărene şi aniversarea/comemorarea Taras Sevcenko

Cu sprijinul Uniunii Ucrainenilor din România – UUR, Filia Satu Mare a acestei uniuni, a organizat în zilele de 27 şi 28 martie, o suită de manifestări, desfăşurate la Micula şi la Satu Mare. Au participat etnici ucraineni şi invitaţi ai acestora din judeţele Satu Mare, Maramureş şi Suceava. S-au marcat 25 de ani de la înfiinţarea UUR, 15 ani de la înfiinţarea filialei sătmăreni şi s-a aniversat/comemorat poetul Taras Sevcenko, personalitate marcantă a culturii ucrainene, cel care are bust şi în Satu Mare.

Cu acest prilej, Mihai Macioca, preşedintele în exerciţiu al Filialei Satu Mare a UUR şi-a anunţat retragerea din competiţia care va urma pentru ocuparea funcţiei de preşedinte de filială a UUR.

Aplauze meritate pentru artiştii amatori

Mai multe citiţi în ediţia tipărită de luni, 30 martie, disponibilă la chioşcurile de ziare sau în ediţia electronică (abonament pdf).

 

1 comentariu

Lasă un răspuns

Connect with

Timp de așteptare de 60 de ore în vama Halmeu

COZI IMENSE

Timp de așteptare de 60 de ore în vama Halmeu

Sute de TIR-uri aşteaptă să treacă din România în Ucraina prin vama Halmeu, timpul de aşteptare fiind, marţi, de aproximativ 60 de ore, adică două zile şi jumătate, informează aplicaţia Inspectoratului General al Poliţiei de Frontieră (IGPF).