Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Stareţul Irineu vine sâmbătă la Biserica Sf. Francisc

Sigla Informatia Zilei
Stareţul Irineu vine la Biserica Sf. Francisc
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Sâmbătă, 2 mai, de la ora 18.00, la biserica Sfântul Francisc de pe strada Rodnei din Satu Mare, părintele stareţ Irineu de la Mănăstirea Prislop va face o cateheză pentru tineri şi adulţi.
Tema aleasă pentru această reuniune este<” Hristos – Învierea şi Speranţa noastră”. Totodată vor fi făcute rugăciuni la diferite trebuinţe.     Preotul paroh, Ovidiu Bârle îi invită pe toţi creştinii să participe la acest program de rugăciune şi meditaţie.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

PAROHIA VADU IZEI

Slujba arhierească și finţire de capelă mortuară

       Duminică, 29 octombrie 2023, duminica a XXIV-a după Sfintele Rusalii, a Învierii fiicei lui Iair, Preasfinţitul Părinte Iustin, Episcopul Maramureşului şi Sătmarului, a oficiat Sfânta Liturghie Arhierească în biserica cu hramul „Sfântul Apostol Andrei” din Parohia Vadu Izei, Protopopiatul Sighetu Marmaţiei, paroh Pr. Vasile Hotico, preot II Gheorghe Ulici, secretar protopopesc, şi a binecuvântat noua capelă de cimitir din localitate, cu hramul „Învierea lui Lazăr”.

Începe Postul Adormirii Maicii Domnului

Postul Adormirii Maicii Domnului începe de obicei pe 1 august şi are o durată de două săptămâni (1-15 august). Lasata secului pentru postul Adormirii Maicii Domnului se face pe data de 31 iulie. În cazul în care 31 iulie este în zi de miercuri sau vineri, se lasă sec în seara zilei de 30 iulie şi postul începe pe 31 iulie.