Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

“Cupa AS” la floretă a trecut de ediţia a doua

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

floretaSala de scrimă “Alexandru Csipler” din Satu Mare a găzduit vineri şi sâmbătă cea de-a doua ediţie a “Cupei AS” la floretă. Un turneu rezervat sportivilor de până la 15 ani.

Printre cluburile participante s-au aflat CS Satu Mare, ACS Balestra Bucureşti, CSM Cluj şi două cluburi din Ungaria. Clubul nostru a reuşit să se impună la două categorii de vârstă, chiar în prima zi. Pop Edwin nu a avut probleme la categoria 14-15 ani, şi s-a clasat pe primul loc. Tot acolo, Ştefan Chelu şi Tudor Surducan au terminat pe locul 3. Cel mai bun loc la fete a fost obţinut de Andrea Potor la 14-15 ani, iar pe ultima treaptă a podiumului s-au mai situat Melissa Korossy şi Briana Silaghi. Clasări pe podium am mai avut la 10-11 ani masculin, locul 3 pentru Răzvan Nojea şi Matei Serghie.

La 12-13 ani fete, Melissa Korossy – locul 2, Cristina Anderco şi Teodora Şofran – locul 3, iar la băieţi Tudor Surducan a terminat pe locul 3. Sătmărenii sunt pregătiţi de Dan Şuta, Arnold Izsaki, Eva Lengyel, Attila File şi Simona Surducan.

“Cupa AS” a fost organizată de CS Satu Mare şi Asociaţia “Fencing” Satu Mare, finanţată fiind Andrei Săveanu. A fost o bună pregătire înaintea Campionatului Naţional de copii.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns