Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Senatorii PNL absenți la votul în cazul Șova riscă sancțiuni

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol
Vasile Blaga, co-preşedintei PNL
Vasile Blaga, co-preşedintei PNL

Copreședintele PNL Vasile Blaga consideră că trebuie luate măsuri față de senatorii liberali care au absentat la votul privind încuviințarea reținerii și arestării preventive a social-democratului Dan Șova și nu vede ce au avut aceștia mai important de făcut decât să fie prezenți la ședința Senatului în care avut loc acest vot.

“Nu noi am votat împotriva cererii DNA, noi toți am votat la vedere pentru susținerea cererii DNA și alături de noi au mai fost și alți parlamentari ieri, de la 53, până la urmă s-a ajuns la 66 de voturi”, a declarat Blaga miercuri la RFI, citat de Agerpres.

“Eu cred că va trebui să luăm măsuri, pentru că astfel de voturi, cum este și cel pentru moțiunea de cenzură pe care o vom depune, sunt extrem de importante în economia politică. Nu văd ce ar fi avut ei mai important de făcut decât să fie în plenul Senatului”, a adăugat Vasile Blaga.

În opinia sa, premierul Victor Ponta se teme de o eventuală arestare a lui Dan Șova, întrucât “probabil au foarte multe lucruri de împărțit împreună”. Copreședintele PNL a arătat că Senatul nu se pronunță pentru arestarea lui Șova, ci doar se pronunță asupra unei cereri venite de la Parchet.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns