Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Și Iohannis scade în sondaje

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Un nou sondaj realizat de IRES a fost dat publicității. În cadrul cercetării sociologice, la întrebarea câte încredere mai aveți în Guvern și în premierul Victor Ponta, cifrele nu sunt deloc unele bune pentru actualul șef al executivului.

Potrivit IRES, 78% din repondenţi spun că au foarte puţină şi puţină încredere în Guvern, în timp ce 49% îşi manifestă neîncrederea în Preşedinţie.

În privința lui Victor Ponta, doar 28% dintre respondenți susțin că mai au încredere în premier. Referitor la Klaus Iohannis, 39% dintre respondenții cercetății precizează că au incredere putină sau foarte putină în actualul președinte, în timp ce 58% își păstrează încrederea în șeful statului. De exemplu, într-un sondaj Avagarde, realizat în aprilie, Iohannis era cotat cu o încrede de peste 70%.

Nici partidele politice nu stau mai bine la capitolul încredere, scrie psnews.

La întrebarea „Ce anume vă nemulțumește la actualele partide, 16% au spus corupţia, 15% neseriozitatea, 10% neimplicarea.

Sondajul a fost realizat în perioada 27 – 28 mai, este de tipul multi-stratificat, probabilist şi a fost realizat pe un esantion de 1.616 de persoane de peste 18 ani. Eroarea maxima tolerata este de plus/minus 2, 5 la sută.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns