Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Radu Duda, acuzat de britanici că și-ar fi falsificat CV-ul

Radu Duda
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol
Radu Duda
Radu Duda

Radu Duda, soţul Principesei Margareta, este acuzat de britanicii de la The Guardian că şi-ar fi falsificat CV-ul, acesta lăudând-se că este absolvent al John F. Kennedy School of Government, Universitatea Harvard și al Colegiului George C. Marshall din Germania, însă prestigioasele instituții de învățământ au negat în 2009 că Duda ar fi absolventul lor.

Cotidianul britanic The Guardian dedică un articol amplu excluderii Prinţului Nicolae din Casa Regală a României de către bunicul său, Regele Mihai, relatează B1.

Jurnaliştii scriu că Prinţul Nicolae al României părea un moştenitor ideal pentru o monarhie. Nicolae este fiul unui profesor universitar britanic și al Elenei, a doua fiică a Regelui Mihai.

În contrapartidă, în acelaşi articol, jurnaliştii amintesc de Radu Duda. soţul Principesei Margareta, prima fiică a Majestăţilor Lor Regele Mihai I şi Regina Ana ai României.

Britanicii îl cataloghează pe Radu Duda ca fiind un actor penibil, despre care s-a găsit în arhivele Securităţii documente în care apare ca fiind „persoană de sprijin”.

De asemenea, jurnaliştii scriu că Duda și-a trecut în mod mincinos în CV că e absolvent al John F. Kennedy School of Government, Universitatea Harvard și al Colegiului George C. Marshall din Germania, pentru că, în 2009, instituțiile de învățământ au negat acest lucru.

Jurnaliștii mai scriu că fostul actor a scris o carte după un turneu în Israel în care a povestit cum s-a plimbat prin locurile unde s-a născut Isus, la Nazaret, specificând că diferenţa dintre realitate şi carte ar fi aceea că Isus s-a născut în ieslea din Bethleem.

De asemenea, Duda în 2009 s-a înscris în cursa pentru prezidențiale. Adică nu mai voia să fie Regele României, după moartea lui Mihai, ci președinte.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns