Image 1
Image 2

Ziua Muzicii Uşoare duminică la Carei

Ziua Muzici Uşoare
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol
Ziua Muzici Uşoare
Ziua Muzici Uşoare

Duminică, 30 august 2015, începând cu ora 18:00, în sala „Deák Endre” a Centrului Cultural Carei va avea loc concertul intitulat „Ziua muzicii ușoare”.

În cadrul evenimentului vor evolua soliștii și formațiile Castelanii de la Centrul Cultural Carei, pregătiți de prof. Szűcs József: Castelanii Pitici, Castelanii Mici, Castelanii Mijlocii, Castelanii Juniori, noua formație de fete Castelanele și formația Non Stop.

Intrarea este liberă în limita locurilor disponibile în sală.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Connect with

CONTROALE LA VAMĂ

11 tone de haine murdare blocate la Petea

Polițiștii de frontieră sătmăreni, în cooperare cu lucrători din cadrul Autorității pentru Protecția Consumatorului nu au permis intrarea în țară a unui mijloc de transport încărcat cu peste 11 tone de produse second-hand provenite din Franța.

IFPLUS NUNTĂ ÎN ȚARA OAȘULUI

Câți bani se adună la o nuntă oșenească de peste 1000 de persoane?

Țara Oașului a devenit celebră în toată România pentru nunțile și cu peste 1000 de invitați. De exemplu la o nuntă în Racșa, unde naș de cununie era Mircea Geoană,, actualul secretar general adjunct NATO, la nuntă au fost până la 2000 de invitați. Câți bani se adună la astfel de nunți?

This content is for IZ Plus Lunar, IZ Digital+Print, IZ Duminica si IZ Plus 1 An, IZ Plus si Ziarul Digital 1 An, IZ+ si IZ PDF Lunar, IZ+ si IZ PDF 1 An, IZ+ si IZ PDF 3 luni, IZ+ si Tiparit si PDF Lunar, IZ+ si Tiparit si PDF 1 An, IZ+ si Tiparit si PDF 3 Luni, IZ+ si PDF <35 1 Luna, IZ+ <35, IZ PLUS ANUAL, and IZ PLUS 3 LUNI members only.
Log In Join Now