Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Gaşpar Marton şi Szilagy-Kovacs Iosif Adolf au fost arestaţi pentru tâlhărie

Gaşpar Marton şi Szilagy-Kovacs Iosif Adolf au fost arestaţi preventiv fiind acuzaţi de comiterea infracţiunii de tâlhărie. Duminică, 30 august, cei doi au comis două tâlhării. Victimele sunt două femei, una de 81 de ani şi cealaltă de 66 de ani. Luni, 31 august, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Satu Mare au pus în mişcare acţiunea penală împotriva celor doi.
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

imagesGaşpar Marton şi Szilagy-Kovacs Iosif Adolf au fost arestaţi preventiv fiind acuzaţi de comiterea infracţiunii de tâlhărie. Duminică, 30 august, cei doi au comis două tâlhării. Victimele sunt două femei, una de 81 de ani şi cealaltă de 66 de ani.
Luni, 31 august, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Satu Mare au pus în mişcare acţiunea penală împotriva celor doi.

În aceeaşi zi, cei doi au fost prezentaţi Judecătoriei Satu Mare cu propunerea de arestera preventivă. Judecătorul de drepturi şi libertăţi şi-a însuţit propunerea procurorului şi a emis mandate de arestare preventivă pentru 30 de zile împotriva lot.

În parcul Vasile Lucaciu, cei doi au tâlhărit o bătrână de 81 de ani

Din Referatul cu propunerea de arestare preventivă a rezultat că duminică, 30 august, în jurul orei 13, Gaşpar Marton şi Szilagy – Kovacs Iosif Adolf, în timp ce se aflau în parcul de pe bulevardul Vasile Lucaciu din Satu Mare au observat că pe o bancă se află o persoană în vârstă, ce avea asupa sa o poşetă. Atunci, Gaşpar a luat hotărârea să-i sustragă geanta. Profitând de vârsta înaintată a victime, Gaşpar s-a îndreptat spre bătrână şi a tras violent de geantă. De asemenea, acesta a trântit-o la pământ pe bătrână.
“În tot acest timp celălalt inculpat s-a ocupat de păzirea locului faptei, ca nu cumva să fie descoperiţi, iar în momentul în care persoana vătămată, în vârstă de 81 de ani, s-a opus, inculpatul a exercitat violenţă asupra sa, fapt ce a determinat-o să cadă pe spate, iar inculpaţii au fugit de la locul faptei,” se arată într-un comunicat de presă al Parchetului de pe lângă Judecătoria Satu Mare.

Prin smulgere au deposedat o femeie de două lănţişoare

Tot duminică, la ora 14 şi 30 de minute, cei doi au observat-o pe L.T. (66 ani) că purta două lănţişoare dintr-un metal galben. Astfel au hotârât să le sustragă. Au urmărit-o, iar prin smulgere au reuşit să o deposedeze de lănţişoare. “Inculpaţii au supravegheat-o pe persoana vătămată, iar inculpatul Szilagy Iosif a reuşit în cele din urmă să se apropie de persoana vătămată, căreia i-a sustras lanţurile de la gât prin smulgere, ca apoi, împreună cu celălalt inculpat să o ia la fugă pentru a se face nevăzuţi, timp în care persoana vătămată a început să strige puternic după ajutor,” mai precizează sursa citată.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Vladimir Putin

ALEGERI RUSIA

Putin a obținut 87,28% din voturi

Preşedintele rus Vladimir Putin a fost reales preşedinte cu 87,28% din voturi, potrivit rezultatelor definitive publicate de Comisia electorală după numărarea tuturor voturilor exprimate în secţiile din Rusia, relatează Reuters şi AFP.