Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Criminalii femeii din Micula au fost prinşi. Aceştia sunt trei băieţi de 13, 16 şi 19 ani

Suspectii crimei din Micula
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol
Criminalii din Micula
Criminalii din Micula

Poliţiştii au pus mâna pe cei care au omorât-o sâmbătă, la Micula, pe Ileana Nagy. Femeia de 81 de ani a fost ucisă cu sânge rece în noaptea de vineri spre sâmbătă cu un par şi cu o coadă de mătură.

Marţi, 29 septembrie, autorii au fost prezentaţi Tribunalului Satu Mare cu propunere de arestare preventivă. Au fost emise mandate de arestare pe 30 de zile.

Criminalii sunt trei băieţi în vârstă de 19, 13 şi 16 ani. Unul dintre criminali a plâns în arest, cerând să meargă acasă. Cel de 13 ani nu răspunde penal.

Lingurar Bela, Varga Cristian şi băiatul de 13 ani s-au dus la femeie să-i ceară bani. Pentru că au fost refuzaţi, a urmat o ceartă iar conflictul a degenerat. Tinerii au omorât-o pe femeie în bătaie.

Mai multe în ediția tipărită din “Informația Zilei” – 30 septembrie, disponibilă la chioșcurile de ziare sau în ediția electronică (abonament pdf).

 

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

10 comentarii

  1. O persoana de 13 ani sa nu raspunda penal????????????????????????????
    Tiganii fura de la 2-3 ani. De casatorit , se casatoresc la 6 ani. Atunci si in fata legii sa fie raspunzatori. Daca sunt in stare sa faca rau, sa raspunda! Si nu doar ei, toata lumea! Ce legi tampite avem! Nu ar fi cazul sa le mai scuturam un pic? Cine trebuie sa mai revada aceste norme, sa fie trezit din amorteala. Acolo unde se dau legi, impricinatii ori dorm, ori au o imaginatie maladiva si scornesc tot felul de prostii ca sa le mai treaca timpul. Criminalii de acest tip trebuie ingropati de vii, poate cei ca ei nu vor face asemenea oribilitati. Deocamdata, ingropati sunt cei ca Gabriela Dorgai si atatea alte victime.

Lasă un răspuns