Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Eric Bicfalvi este în tratative cu trei echipe europene, după despărţirea cu Liaoning

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

bicfalviEric Bicflavi a plecat, în vara anului trecut, de la Volyn Lutk, din postura de golgeter al Ucrainei, la echipa Liaoning din campionatul Chinei. Dar dacă din punct de vedere material contractul a fost ok, nu acelaşi lucru se poate spune şi despre adaptarea mijlocaşului din Carei la echipa Liaoning, la condiţiile viaţă total de diferite din China.

Drept urmare, după vacanţa de iarnă, petrecută acasă la Carei, Eric Bicfalvi nu s-a mai întors în China, despărţindu-se de Liaoning unde a jucat în doar 12 meciuri. A bifat 684 de minute jucate, iar în toate meciurile a oferit o singură pasă de gol.

“Mi-am reziliat contractul cu Liaoning. Au fost ceva divergenţe între mine şi club, dar în cele din urmă totul s-a rezolvat amiabil şi acum sunt liber de contract” ne-a spus ieri internaţionalul român care a adăugat că acum se află în căutarea unei echipe.

“Sunt în tratative cu 3 cluburi, toate din străinătate. Studiez ofertele, nu mă grăbesc să semnez” a spus Bicfalvi aflat acum la Carei, alături de copil şi soţie.

Întrebat despre o eventuală revenire în Ucraina, unde a fost foarte apreciat, Eric a afirmat că nu exclude această variantă, dar numai la o echipă din primele trei locuri. În acelaşi timp, el nu elimină total din calculele sale şi o revenire în campionatul României. Întrebat despre echipa naţională, de o convocare la Euro 2016, Bicfalvi a fost scurt.”Normal, vreau la naţională, vreau la Euro!”

Eric Bicfalvi este în vârstă de 27 de ani, s-a născut la Carei unde a şi jucat fotbal, la FC Keizer, apoi la Fink Fenster Petreşti de unde s-a transferat, în 2006, la Jiul Petroşani. Între anii 2007-2012 a evoluat la Steaua, cu un scurt intermezzo la Buzău. Din 2012 şi până în 2015 a jucat la Volyn Lutk, în Ucraina fiind golgeterul campionatului în sezonul 2014/2015, cu 17 goluri reuşite de careian.

Eric este internaţional de juniori şi de tineret, fiind căpitanul acestei ultime reprezentative a României. Are o singură apariţie în tricoul primei reprezentative, în 2014, într-un amical contra Danemarcei.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns