Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Procesul lui Iohannis, amânat până în 6 iunie

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Judecarea procesului în care preşedintele Klaus Iohannis şi soţia sa solicită revizuirea deciziei de anulare a contractului pentru un imobil cumpărat de aceştia în centrul Sibiului a fost amânată de Curtea de Apel Braşov pentru 6 iunie, pentru citarea unei părţi care locuieşte în SUA.

Magistraţii Curţii de Apel Braşov au decis, luni, să amâne judecarea cauzei pentru 6 iunie, pentru citarea unei părţi implicate în acest dosar, care are domiciliul în SUA, transmite corespondentul Mediafax.

Între timp, ar urma să fie analizată, în luna februarie, de către Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, o cerere de strămutare a procesului, depusă de familia Iohannis.

În 12 noiembrie 2015, preşedintele Klaus Iohannis şi soţia acestuia au pierdut definitiv procesul privind un imobil pe care îl cumpăraseră în centrul municipiului Sibiu. Curtea de Apel Braşov a menţinut atunci o decizie dată în 2014 de Tribunalul Braşov, care anula un contract de vânzare-cumpărare încheiat între Klaus Iohannis, soţia acestuia, Carmen Iohannis, soacra preşedintelui şi moştenitorii unui imobil din centrul municipiului Sibiu.

Decizia Curţii de Apel Braşov este irevocabilă, însă preşedintele Klaus Iohannis declara atunci că soluţia instanţei îl “nemulţumeşte” şi că, împreună cu avocaţii săi, caută modalităţi de a contesta hotărârea.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

1 comentariu

Lasă un răspuns