Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

DECIZIE DE EUROPARLAMENTAR

Corina Crețu demisionează din Pro România

Europarlamentarul Corina Creţu a anunţat, marţi, 5 martie 2024, că a hotărât să demisioneze din formaţiunea PRO România întrucât consideră colaborarea cu AUR "o decizie greşită" pentru partid şi pentru oamenii care au crezut în acest proiect politic.
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Acasa
Asculta acest articol

“Cu regret, am hotărât astăzi să demisionez din PRO România. Convingerile mele politice sunt cunoscute de mulţi ani de către dumneavoastră. Sprijinirea populismului, a ultra-naţionalismului şi a anti-europenismului reprezintă, în opinia mea, cel mai mare pericol pentru România şi pentru generaţiile care vin după noi. De aceea, colaborarea dintre PRO România şi AUR este o decizie greşită – pentru partid, pentru oamenii care au crezut în acest proiect politic şi, în definitiv, pentru ţară. Este o decizie pe care nu o pot gira, motiv pentru care am hotărât astăzi să demisionez din PRO România”, a postat Corina Creţu pe Facebook.

 

Eurodeputatul Corina Creţu a arătat că nu s-a reuşit o formă de colaborare cu PSD şi că de aceea s-a stabilit, la ultimul congres al formaţiunii, participarea pe cont propriu în alegerile pentru Parlamentul European.

Ciornă automată

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Connect with