Image 1
Image 2
Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol
Berbec (20 martie - 20 aprilie)
Berbec (20 martie – 20 aprilie)

HOROSCOP Informația Zilei 23.03
Ne aflăm în zodia BERBEC

BERBEC. Cineva ți-ar putea face observații azi, dar surprinzător, nu pentru vreo greșeală pe care le-ai comis-o. Se pare că în ultima perioadă ai cam exagerat puțin cu faptele bune, sau te-ai scufundat în muncă în defavoarea propriei tale persoane.

TAUR. Toate merg mult mai lent astăzi decât cum ți-ai fi dorit, iar întârzierile îți cam pun răbdarea la încercare. Chiar dacă nimeni și nimic nu te grăbește să termini munca de la serviciu mai repede, tu, probabil, îți poți găsi ocupație și mai bună.

GEMENI. Merită să lupți pentru a dovedi adevărul într-un demers oficial, în care te-ai simțit oarecum defavorizat. Fie vorba de un proces legal, fie de un concurs în care ai obținut un loc inferior meritelor tale, situația se va clarifica azi de la sine.

RAC. Ești cât se poate de mulțumit de liniștea și calmul acestei zile, care oferă un mediu favorabil pentru a te ocupa de o serie de lucruri pe care, în marea agitație a zilelor trecute, nu le-ai putut rezolva. Profită de moment și rezolvă tot ce se poate.

LEU. Ești motivat de o nouă energie și te simți în stare să miști chiar și munții din loc. Ai avut un succes ide zile mari, ți-au fost recunoscute meritele pe care le ai cu adevărat, iar astfel este și normal să ai chef să muncești cu un elan și mai mare.

FECIOARĂ. Nu-ți acuza partenerul că nu mai e la fel de tandru și nu dezaprecia modul său rațional de a gestiona relația. Când unul dintre voi este prea pasional, celălalt e recomandat să rămână cu picioarele pe pământ pentru a păstra echilibrul.

BALANȚĂ. Ai așteptat o surpriză dedicată inimii tale iar azi există toate șansele să sosească. Poate, ai sperat că persoana iubită te va invită undeva sau ai visat la o nouă iubire, iar surpriza asta e ca un vis împlinit după o lungă perioadă de așteptare.

SCORPION. Treci printr-un moment important pentru carieră ce generează o stare emoțională destul de contradictorie. Acum te simți bine, ești vesel, pregătit pentru orice confruntare, acum dai în spate, dar în cele din urmă ambiția ta va învinge.

SĂGETĂTOR. Colaborezi foarte eficient cu un coleg mai tânăr, care are o viziune mai modernă asupra proiectului la care vă aduceți împreună contribuția. Dacă vă uniți forțele, amândoi veți avea doar de câștigat, chiar cu șansa de a vă împrieteni.

CAPRICORN. Nu-ți face planuri prea îndepărtate, caută să-ți împlinești visele pas cu pas, deoarece e cale lungă până la materializaea lor. Drumul va fi plin, de probe de încercare, de opreliști tocmai de aceea, nu ținti din prima la vârful cel mai înalt.

VĂRSĂTOR. Ți se oferă mai multe căi spre ceea ce-ți dorești, însă, parcă niciuna din ele nu prea îți convine, dar alta mai bună deocamdată nu există. Alege-o pe aia care ți se pare mai ușoară și te duce mai repede la scopul pe care ți l-ai propus.

PEȘTI. Cei din jurul tău, au enorm de mult de lucru în aceste zile, iar tu ai vrea să le întinzi cumva o mână de ajutor. Ai grijă, totuși, nu-ți asuma prea multe sarcini, pentru că astfel, în cele din urmă ai putea să devii tu cel care va avea nevoie de ajutor.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Connect with