Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Trupa Stil de la Palatul Copiilor, locul II la Concursul de dans modern “Fantezie în pași de dans” din Cluj – Napoca

Sătmărencele au evoluat alături de alte 30 de formații de dans din întreaga țară
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol
Sătmărencele au evoluat alături de alte 30 de formații de dans din întreaga țară
Sătmărencele au evoluat alături de alte 30 de formații de dans din întreaga țară

La categoria solo, Natalia Tatar a mai obținut un premiu doi pentru Satu Mare

Zilele trecute, în Cluj – Napoca a avut loc cea de-a cincea ediție a Concursului de dans modern “Fantezie în pași de dans”, eveniment găzduit de Casa de Cultură a Stundeților și catalogat drept unul dintre cele mai bune evenimente competiționale ce se organizează la nivel național.

Trupa de dans “Stil” de la Palatul Copiilor Satu Mare a făcut senzație pe scena clujeană. A reușit performanța de a ocupa cea de-a doua treaptă a podiumului la categoria de vârstă 13 – 15 ani. Concursul “Fantezie în pași de dans” s-a desfășurat pe genuri și categorii de dans. Sătmăreanca Natalia Tatar a reușit la categoria solo să obțină premiul al doilea. Trupa Stil este pregătită de profesoara Adina Rațiu și e binecunoscută în întreaga țară pentru rezultatele foarte bune pe care le obține la evenimentele la care participă. Juriul format din specialiști, dansatori și coregrafi, a desemnat câștigătorii acestui important concurs și iată că Trupa Stil a demonstrat încă o dată că merită să urce pe podium.

Sătmărencele au evoluat alături de alte 30 de formații de dans din întreaga țară. Au intrat în scenă copii și tineri talentați din Baia Mare, Deva, Pitești, Dorohoi, Rădăuți, Târgu Mureș, Beclean, Bistrița Năsăud, Botoșani, Ploiești, Suceava, Carei, Arad, Turda și Sângeorz Băi. Trupa de dans modern Stil de la Palatul Copiilor Satu Mare, pregătită de profesoara Adina Rațiu, câștigătoare în Cluj a fost formată din< Daiana Maxim, Georgiana Chiș, Szabo Carla, Astrid Sabău, Șipoș Leonor, Martina Libotean, Alexandra Sabău, Mesaroș Jennifer și Natalia Tatar. Talentatele tinere se pregătesc în continuare pentru multe alte activități pe care le rezervă perioada următoare și vor avea un moment artistic spectaculos și de Zilele orașului Satu Mare.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns