Image 1
Image 2

Colonelul de pompieri Nelu Hauși a ieșit în pensie

Col. Hausi-pensionare
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol
Col. Hausi-pensionare
Col. Hausi-pensionare

Ofiţer cu înaltă competenţă profesională şi om de aleasă omenie, colonelul Nelu I. Hauși, s-a născut în 10 august 1961, în Baia Mare.

Pe parcursul studiilor, în anul 1986 a absolvit cursurile Şcolii Militare de Ofiţeri Activi, arma Pompieri, urmând ca în 1996 să obţină licenţierea în ştiinţe juridice, specializarea drept, în cadrul Facult[ţii de Drept al Academiei de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza” din Bucureşti. În perioada 1997 – 2004, domnul ofiţer îşi completează studiile urmând două cursuri post-universitare în Ştiinţe Penale şi Drept Administrativ.

Începând cu anul 2007, până în 2010 a ocupat funcţia de Şef serviciu II (prevenirea incendiilor) în cadrul inspectoratului nostru. Timp de câteva luni a ocupat și funcţia de împuternicit adjunct inspector șef II, iar după această dată, până în noiembrie 2011 ocupă funcţia de Şef serviciu II (prevenirea incendiilor).

Pe timpul carierei militare, urmare a rezultatelor meritorii în îndeplinirea atribuţiilor de serviciu şi în pregătirea profesională, a fost avansat înainte de termen în gradul de maior, și de asemenea i s-au conferit semne Onorifice „În Serviciul Patriei” pentru 15, 20 respectiv 25 de ani, dar şi o distincţie de serviciu pentru activitatea în sistemul militar.

Vineri, 1 iulie, colonelul Hauși, înconjurat de colegii cu care a lucrat o viață întreagă s-a pensionat.

Alături de familie, foști colegi, prieteni și cunoscuți, îi dorim mult[ sănătate și să se bucure multe zeci de ani de pensie!

2 comentarii

Lasă un răspuns

IFPLUSINVESTIȚII CJ SATU MARE

Angajații din Palatul Administrativ vor avea căldură eficientă

Vineri, 27 octombrie 2023, consilierii judeţeni sătmăreni au fost convocaţi să participe la şedinţa ordinară din octombrie.

This content is for IZ Digital+Print, IZ Duminica si IZ Plus 1 An, IZ PLUS 3 LUNI, IZ PLUS ANUAL, IZ Plus Lunar, IZ Plus si Ziarul Digital 1 An, IZ+ <35, IZ+ si IZ PDF 1 An, IZ+ si IZ PDF 3 luni, IZ+ si IZ PDF Lunar, IZ+ si PDF <35 1 Luna, IZ+ si Tiparit si PDF 1 An, IZ+ si Tiparit si PDF 3 Luni, and IZ+ si Tiparit si PDF Lunar members only.
Log In Join Now

SATU MARE

Angajații AJOFM intră în grevă generală 

Membrii sindicatelor afiliate la Federația Sindicatelor din Ministerul Muncii, dar și angajații neafiliați au anunțat faptul că vor intra în grevă generală pentru eliminarea inechităților salariale și îmbunătățirea condițiilor de muncă.