Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Olimpia joacă un amical în deplasare cu FC Zalău

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

olimpiaLa o săptămână de la ultimul meci de pregătire, FC Olimpia Satu Mare va întâlni sâmbătă pe FC Zalău, o echipă care activează în eșalonul al treilea al fotbalului românesc.

Amicalul se va juca pe Stadionul “Muncipal” din Zalău și este programat să înceapă de la ora 10.30. Va fi primul meci pe care-l va conduce antrenorul Bogdan Andone la FC Olimpia Satu Mare. Acesta a fost validat joi la ședința de Comitet Director urmând ca zilele următoare să aflăm și numele antrenorului secund. Cel mai probabil va și ultimul meci de pregătire din această pauză de vară.

Altfel, luni vom afla care sunt echipele din sezonul 2016-2017 al Ligii a II-a. Tot luni se va stabili și țintarul.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

4 comentarii

  1. Eu nu doresc ca Olimpia sa fie sustinut cu orice pret !. Eu doresc ca Olimpia sa fie format din jucatori si antrenori satmareni si pt. satmareni indiferent in ce liga joaca !. Daca nu gasiti in judet jucatori seriosi dispusi sa ne incante prin jocul lor atunci renuntati la Olimpia !. Nu vreau venetici bine platiti din banii nostri ai satmarenilor la echipa care joaca din plictiseala si fara rezultat la retrogradare. Stiu bine ca veneticii reprezinta si o sursa de spalare de bani la care conducerea dupa cum intuesc nu doreste sa renunte si din acest motiv, nici la Olimpia sursa de bunastare pt. ei nu si pt. suporterii si fotbalul satmarean.

  2. suporter, da niste nume nu vorbi la modul general. Sa auzim propunere concreta de antrenor si de jucatori. Din cate stiu eu Csik si Bolba au declarat ca nu exista in judet jucatori de nivelul diviziei b. iar cand au fost adusi Tilinger, Gavrilescu, Feier, etc au facut circ.

  3. vrajela de doi lei made in satu mare JUCATORI SI ANTRENORI NUMAI DIN JUDET ast in fiecare an la inceput de campionat dupa aia aducem jucatori din alte parti a tarii de parca la noi in judet nu sant jucatori talentati dar se pierd pe la echipele din judet pt simplul fapt ca sant ignorati si nebagati in seama de conducatori de fotbal din judet halal voua se aude sisi cu gsca lui sa fie totul ok acum aducem antrenor tot din alte parti ai nostri care cresc si formeaza juniori nu sant buni bravo conduceri olimpiei sant mai buni cei care vin pt bani mai multi FELICITARI CONDUCERI si noi mergem ca prosti la meciuri asta e HAI OLI

Lasă un răspuns

140 milioane pentru Coutinho?

Asculta acest articol Liverpool este pregătită să se despartă de Coutinho în această iarnă, sau chiar în vară. Anunțul a