Image 1
Image 2
Acasa

Voleibalistele au legat a doua victorie consecutivă

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

CSM Satu Mare – CSU Oradea 3-2

voleiVoleibalistele de la CSM Satu Mare au jucat sâmbătă pe teren propriu în cadrul etapei a doua din Divizia A2, Seria Vest.

Sătmărencele au legat a doua victorie consecutivă, cu același scor, 3-2. Meciul, unul lung, a început cu echipa oaspete, CSU Oradea, mai concentrată. Dar elevele lui Ovidiu Groza au avut o revenire de senzație în primul set. După ce au fost conduse cu 13-6, CSM a egalat la 13, după care a intrat în avantaj. S-a distanțat până la 23-18, când au apărut și primele emoții. Dar ne-am adjudecat setul cu 25-23. În partea a doua, CSU Oradea a început la fel de bine, a preluat din start conducerea și a restabilt egalitatea la seturi. S-au împărțit și seturile 3 și 4, iar în cel decisiv, CSM Satu Mare s-a impus cu 15-13.

CSM Satu Mare – CSU Oradea pe seturi: 25-23, 20-25, 25-17, 19-25, 15-13.

CSM Satu Mare: Daiana Tocari, Angelica Podină, Alexandra Molnar, Raluca Popescu, Nikoleta Pop, Natalia Acs, Andreea Maxim, Alexandra Vădan, Denisa Năstruţ, Karla Varga, Maricarmen Manolache, Adelina Manolache. Antrenor: Ovidiu Groza.

Alte rezultate:

• Provolei Arad – Poli Timișoara 0-3
• “U” Cluj – Medicina Tg. Mureș 3-0
• Agroland Timișoara a stat

Etapa 3: Agroland – Provolei, Poli Timișoara – CSM Satu Mare, CSU Oradea – “U” Cluj, Medicina stă.

Ciornă automată

3 comentarii

  1. felicitari! dar cine-i uritul ala! si-a luat fogel badigard? daca i-si permite inseamna ca e bine la C>S>M nu cum se aude ca nu si-au luat salarul fetele de la baschet! dar putea sa-si aleaga unul mai frumos!!!! loti asta te poate duce acasa in spate cind te ,,obosesti dupa meciuri”felicitari ai grija de ildiko ca dupa cum arata uratul!!!!!!

Lasă un răspuns