Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Proiectul privind mobilitatea personalului didactic, în dezbatere publică

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Ministerul Educaţiei Naţionale şi Cercetării Ştiinţifice a lansat o dezbatere publică pe tema proiectului metodologiei-cadru privind mobilitatea personalului didactic de predare din învățământul preuniversitar în anul școlar 2017-2018.


Proiectul de metodologie supus dezbaterii reglementează condiţiile de ocupare a posturilor didactice de predare/catedrelor vacante/rezervate în învăţământul preuniversitar, organizarea şi desfășurarea etapelor de mobilitate a personalului didactic din învăţământul preuniversitar. Sunt vizate angajarea personalului didactic de predare, precum şi eliberarea din funcţie a personalului didactic de predare din învăţământul preuniversitar.
Documentul poate fi consultat accesând adresa http://beta.edu.ro/dezbatere-public%C4%83-proiectul-metodologiei-cadru-privind-mobilitatea-personalului-didactic-de-predare.
Eventualele sugestii și propuneri în legătură cu acest proiect pot fi trimise pe adresa de email [email protected] în perioada 27 octombrie – 7 noiembrie 2016.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns