Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

PSD mizează pe reînnoire la Satu Mare: Ioana Bran, un suflu nou în politica sătmăreană

ioan-bran
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol
ioan-bran
ioan-bran

PSD Satu Mare a făcut un pas decisiv spre reînnoirea partidului în momentul când a anunţat candidatura preşedintei TSD, Ioana Bran, pe prima poziţie a listei pentru Camera Deputaţilor. O tânără antreprenoare de succes, promotoare al unui produs tradiţional sătmărean devenit brand naţional după ani de muncă asiduă, Ioana Bran este dovada de necontestat că PSD a înţeles ce aşteptări au sătmărenii de la oamenii care îi vor reprezenta în Parlamentul României.

Ioana Bran a absolvit Facultatea de Ştiinţe Economice din cadrul Universităţii Babes-Bolyai Cluj –Napoca, deţinând totodată şi un masterat în audit şi expertiză contabilă. A intrat în politică la 25 de ani, în anul 2010, şi s-a implicat activ, încă de la început, în viaţa organizaţiei PSD şi în viaţa oraşului Satu Mare. Din postura de consilier judeţean PSD, a susţinut cele mai mari proiecte de investiţii care s-au derulat în ultimii 25 de ani în judeţul Satu Mare.

În calitatea sa de preşedinte al Tineretului Social Democrat din Satu Mare şi de vicepreşedinte al Organizaţiei Judeţene a PSD, Ioana a reuşit în scurt timp să coaguleze în jurul ei o mulţime de tineri care îndrăznesc să creadă că viitorul lor este aici, în România. Ca şi antreprenor care a ajutat la dezvoltarea unui brand recunoscut nu doar pe plan naţional ci şi internaţional, a promovat nu doar produsul ei ci şi judeţul Satu Mare şi România la mai multe târguri internaţionale, de la Berlin sau Bruxelles până în Mexic şi Coreea de Sud. Este unul dintre cei mai activi şi mai mari promotori ai produselor tradiţionale româneşti din această parte de ţară.

Acum candidează pentru un mandat de deputat în Parlamentul României cu convingerea că poate contribui la schimbarea de care societatea românească are nevoie acum. Seriozitatea cu care s-a implicat în viaţa politică şi în afaceri, dar şi curajul tinereţii o recomandă să fie reprezentantul sătmărenilor în Parlamentul României.

Sătmărenii au nevoie în primul rând de locuri de muncă bine plătite. Pentru asta trebuie să ajutăm mediul de afaceri, să-l implicăm mai mult în dezbateri şi proiecte de dezvoltare şi să-l chemăm la masa deciziei atunci când e nevoie. Trebuie să aducem la masa dezbaterii şi tinerii, care trebuie încurajaţi, consiliaţi şi sprijiniţi pentru dezvoltarea unor proiecte de afaceri. Trebuie să-i ajutăm în mod real să acceseze fonduri astfel încât să-şi facă un rost în viaţă. Trebuie să ascultăm vârstnicii şi să le creem mediul pentru un trai decent. Dezideratul nostru este mai mulţi români în clasa de mijloc, iar acest lucru va fi posibil prin măsurile pe care PSD le propune prin programele de reindustrializare şi de încurajare a înfiinţării de noi afaceri şi nu numai”ne-a declarat viitorul deputat de satu Mare, Ioana Bran. 

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

8 comentarii

  1. Tin minte cum Govor si Stef l-au alungat din Satu Mare pe Valer Marian. Ei cred ca satmarenii au uitat, dar n-au uitat, poate doar citiva pensionari si analfabeti. Nici Valer Marian n-a fost usa de biserica, si el a calcat pe cadavre la un moment dat, dar cind a inceput sa vorbeasca si sa spuna anumite lucruri cei doi s-au speriat si au dat buzna peste el in cel mai pur stil mafiot, cu complicitatea Politiei Corupte din Satu Mare (mai tineti minte cum vorbea Govor la telefon cu un sef de politie? “Mai, tu ce esti? Colonel? Te fac eu general!”). Acum Valer Marian este liber iar Govor la bulau (sau a fost la bulau dar oricum, va mai merge). Nici Stef nu se simte prea bine, si el stie ce inseamna sa-ti bata mascatii la poarta. Si uite-asa, incet-incet se reglementeaza treburile, justitia incepe sa functioneze, Govor si Stef din vulturi inchipuiti au ajuns bieti pui da gaina care vor fi in curind ciuguliti de ciocul lung al justitiei. Nici Politia Satu Mare nu mai are curajul sa faca abuzurile pe care le facea in urma cu citiva ani.
    Vedeti voi, Govorica si Stefut, “democratia” pe care voi ati vrut s-o “implementati” la Satu Mare n-a functionat. Nu mai incercati sa trageti sfori, vremea voastra a trecut!

Lasă un răspuns

Sigla Informatia Zilei

PMP numără posturile din guvern

Asculta acest articol Europarlamentarul PMP Siefried Mureşan a afirmă că noul guvern ”Dragnea – Grindeanu” înfiinţează posturi de miniştri şi