Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Ponta afirmă că dosarul său a fost făcut în Biroul Preşedintelui României

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Fostul premier Victor Ponta spune că preşedintele PSD, Liviu Dragnea, are dreptate atunci când spune că dosarul său a fost făcut în biroul lui Traian Băsescu.
”Liviu Dragnea are dreptate — chiar aşa a fost cu adevărat! La fel de adevărat este faptul că şi dosarul meu penal (pentru activitatea de avocat din 2007 — 2008!!!) a fost făcut tot în Biroul Preşedintelui României — SINGURA diferenţă că nu era Băsescu ci Iohannis — restul identic / Când? — imediat (o zi sau două) după ce George Maior a demisionat de la conducerea SRI! Când Băsescu sau Iohannis vorbesc despre “lupta anticorupţie” şi “independenţa justiţiei” la asta se referă — nu au nicio treabă şi niciun respect pentru judecători şi legi! Dar până la urmă se va face “Dreptate până la capăt”!”, a scris Ponta, joi, pe pagina sa de Facebook.
El adaugă că, în cele două situaţii, ”NU Generalul Coldea a fost în birou la Băsescu / Iohannis!”. ”Poate Coldea ordona (nu ştiu), dar altcineva executa (asta ştiu)!”, a mai scris fostul premier, citat de Agerpres.

Directorul Serviciului Român de Informaţii, Eduard Hellvig, a dispus joi constituirea unei comisii speciale în urma informaţiilor apărute în public referitoare la generalul Florian Coldea, iar până la finalizarea verificărilor acesta a fost pus la dispoziţia şefului SRI.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns