Image 1
Image 2

Update: Patronul unui hotel din Tăşnad a murit, după ce a căzut de la ultimul etaj al unităţii turistice

Patronul hotelului este în comă
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Patronul hotelului este în comă
Patronul hotelului este în comă

Update: ora 13:50 Din nefericire în urmă cu aproximativ o oră, patronul hotelului din Tăşnad a decedat la Spitalul judeţean Satu Mare. A făcut de patru ori stop cardio-respirator. De trei ori a fost resuscitat, a patra oară n-a mai răspuns manevrelor de resuscitare.

Vineri dimineaţa, 31 martie, în jurul orei 7.40, un bărbat a căzut de la ultimul etaj  al unui hotel din localitatea Tăşnad, de la o înălţime de 12 metri. Bărbatul de 63 de ani este chiar patronul hotelului.

Echipajele medicale au încearcat  sa îl salveze intervenind imediat la faţa locului. În cauză se fac cercetări. Bărbatul a fost adus de echipajul ISU la Spitalul Judeţean de Urgenţă Satu Mare, pe Secţia de Terapie Intensivă. Din primele informaţii obţinute reiese că la hotel se făceau unele lucrări la acoperiş, iar dimineaţă patronul a urcat să verifice stadiul lucrărilor şi a alunecat, căzând de la 12 metri.

Adus la Satu Mare de echipajul ISU Someş, patronul hotelului a fost supus mai mult investigaţii medicale, precum computer tomograf. Din investigaţii a reieşit că are multiple fracturi precum fractură de bazin, antebraţ, politraumatism etc. A fost internat în stare critică pe Secţia Terapie Intensivă a Spitalului Judeţean de Urgenţă Satu Mare.

2 comentarii

Lasă un răspuns

AMENDĂ MARE

Restaurant din Satu Mare depistat cu marfă expirată

Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorilor (CJPC) din Satu Mare a efectuat o acțiune de control tematic la SC New Ideea Catering SRL (cunoscut sub denumirea “Bella Ciao”) din Satu Mare, în scopul verificării conformității cu legislația în vigoare în ceea ce privește prestarea serviciilor de alimentație publică.