Image 1
Image 2

Sâmbătă se dispută Supercupa Județului între Unirea Tășnad și Luceafărul Decebal

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

La Carei, de la ora 17:30

Luând exemplul altor județe, la Adunarea Generală AJF Satu Mare s-a hotărât ca și la noi să existe Supercupa Județului, un meci care să deschidă practic sezonul 2017-2018. Prima ediție va fi găzduită sâmbătă, 19 august, de stadionul din Carei. Față în față se vor afla Unirea Tășnad și Luceafărul Decebal. Prima este campioana sezonului trecut, iar a doua echipă a cucerit faza județeană a Cupei României.

Se anunță a fi un meci extrem de interesant înainte cu o săptămână ca cele două echipe să înceapă sezonul din Liga 3, respectiv din Liga 4 Elite. Asta înseamnă că s-au stabilit loturile pentru sezonul 2017-2018. Ultimele noutăți ne spun că Unirea s-a despărțit recent de doi jucători, iar Hodas și Creț vor juca în continuare la… Decebal.

Supercupa Județului va începe de la ora 17:30. În caz de egalitate după 90 de minute, se va trece direct la loviturile de departajare. Meciul va fi arbitrat la centru de Marius Omuț, ajutat la cele două margini de ecusonul FIFA, Octavian Șovre și Sergiu Neichi. Rezervă va fi Paula Popa, iar observator Zoltan Torok.

Înainte de Supercupă, de la ora 15:00 va avea loc meciul de juniori dintre Victoria Carei și Turul Micula. Vor arbitra Șerban Peneghi, Tamas Kopriva și Zsolt Kopriva.

Lasă un răspuns

Connect with