Image 1
Image 2

Jurnaliştii Dan Andronic şi Mirel Curea vor fi audiaţi miercuri în Comisia SIPA

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Comisia de anchetă privind arhiva SIPA are programată pentru miercuri audierea jurnaliştilor Dan Andronic şi Mirel Curea, de la ”Evenimentul Zilei”, ziar care a publicat în luna mai informaţii legate de faptul că documente din arhivă ar fi fost copiate în anul 2006.

Preşedintele Comisiei de anchetă a arhivei SIPA, senatorul PSD Şerban Nicolae, a anunţat, pe 8 noiembrie, că intenţionează să îi invite la audieri pe jurnaliştii Dan Andronic, Mirel Curea şi Dan Tapalagă. „Pentru săptămâna viitoare, nu am stabilit încă un program, o dată şi o oră, pentru întâlnire, dar – voi transmite tuturor membrilor comisiei – probabil că vor fi invitaţi în faţa comisiei trei ziarişti. Mă gândesc la Dan Andronic, la Mirel Curea şi Dan Tapalagă”, a precizat Nicolae, după vizita făcută la arhiva SIPA

Potrivit unor surse din comisie, au confirmat prezenţa doar Dan Andronic şi Mirel Curea.

Jurnalistul Dan Andronic a afirmat, într-un articol evz.ro publicat pe 15 mai, că arhiva SIPA ar fi fost copiată în timp ce era inventariată de comisia desemnată de Monica Macovei, comisie formată din judecătorul Cristi Danileţ şi procurorul DNA Paul Dumitriu.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Connect with