Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Ziua internațională a voluntariatului, marcată la Școala Gimnazială Avram Iancu

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Încă din timpul Săptămânii Educației Globale, elevii Școlii Gimnaziale Avram Iancu Satu Mare au conștientizat genericul ”Lumea mea depinde de noi”, sub care s-au desfășurat activitățile din acest an.

Astfel, în prag de sfinte sărbători, la inițiativa coordonatoarei SNAC, profesoara Inovan Bertok Renata, cu sprijinul părinților și al cadrelor didactice, inimoșii elevi au marcat Ziua internațională a voluntariatului. Cu acest prilej, ei au pregătit cu drag zeci de pachete cu jucării, haine, rechizite și alimente neperisabile care au ajuns în ziua prăznuirii Sfântului Ierarh Nicolae la copiii de la Asociația Sfântul Acoperământ al Maicii Domnului.

„Nu este vorba doar despre un act caritabil, sau despre a ne lăuda cu darurile făcute, ci despre bucuria de a dărui pe care au trăit-o toți cei implicați în această acțiune! Nu salvăm lumea cu o cutie de pantofi umplută cu dulciuri și jucării, dar învățăm să prețuim perna pe care ne punem capul seara!”, ne relatează Cătălina Satmari, directoarea Școlii Gimnaziale Avram Iancu.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns