Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Gyenes și-a prezentat dormitorul de la Dakar! (Video)

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

După lunga etapă de marți, a 4-a de la Dakar 2018, Emanuel Gyenes a postat un videoclip pe o rețea de socializare în care sunt surprinși Laszlo Olah și Szabolcs Racz, mecanicii echipei Autonet Motorcycle Team.

Imediat după etapa din San Juan de Marcona (Peru), băieții s-au și pus să pregătească motocicleta lui Gyenes pentru etapa 5. Sătmăreanul ne-a arătat și locul unde doarme în aceste două săptămâni. Sau cel puțin încearcă. Iată videoclipul publicat de Gyenes:

Etapa 4 de marţi s-a desfășurat doar în San Juan de Marcona (444 km, 330 proba specială). Mani Gyenes a luat startul în jurul orei 15:10 (ora României). Startul s-a dat chiar de lângă Oceanul Pacific, concurenţii de la clasa moto pornind de pe linii a câte 15 rideri.

După secţiunea extrem de rapidă de pe plajă s-a urcat în dune şi s-a ajuns chiar şi la altitudini de peste 2.000 de metri. Sunt unele dintre cele mai înalte dune de pe planetă. Din cei 330 km, 100 km au fost doar cu dune. Este cea mai lungă secţiune cu dune inclusă vreodată într-o probă specială de la Raliul Dakar.

Gyenes a terminat etapa de marți pe locul 29 la 33min 11sec de învingătorul francez Adrien Van Beveren (4h 8min 23sec). Sătmăreanul a făcut un nou salt în clasamentul general. De pe locul 33 a ajuns până pe locul 29.

Miercuri se merge în ultima etapă 100% peruană. De la San Juan de Marcona se va ajunge la Arequipa. Va fi o zi lungă cu aproximativ 770 km, din care 264 km îi va reprezenta proba specială.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns