Image 1
Image 2

O piatră în valoare de 17.500 de dolari, furată dintr-o expoziţie organizată de Yoko Ono

Piatra inscripționată
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol
Piatra inscripționată
Piatra inscripționată

O piatră în valoare de 17.500 de dolari a fost furată dintr-o expoziţie organizată de artista Yoko Ono în muzeul Gardiner din oraşul canadian Toronto, scrie The Guardian.

Poliţia din Toronto caută o femeie care ar fi furat pe 6 aprilie această piatră. Femeia a fost surprinsă de camerele de supraveghere părăsind incinta muzeului.

Piatra, gravată cu mesajul „Love yourself” („Iubeşte-te”, n.r.), făcea parte dintr-o instalaţie interactivă intitulată „The Riverbed”, şi are o valoare individuală de 17.500 de dolari. O parte a acestei instalaţii conţine pietre de râu, pe care au fost înscrise mesaje ale lui Ono. Vizitatorii pot ridica aceste pietre pentru a citi mesajele, înainte de a le aşeza înapoi.

Gary Long, purtător de cuvânt al poliţiei din Toronto, a spus pentru Toronto Star că suspecta „a luat piatra şi a plecat cu ea”. Suspecta ar avea vârsta cuprinsă între 55 şi 60 de ani.

Această expoziţie va rămâne deschisă la muzeul Gardiner din Toronto până pe 3 iunie. Aceasta a fost prezentată iniţial în 2015, la Galerie LeLong & Co şi la Andrea Rosen Gallery din New York.

În mai, Muzeul din Liverpool va deschide „Double Fantasy”, o expoziţie a unor lucrări de artă semnate de Yoko Ono şi de soţul ei, John Lennon, precum şi a campaniei lor „Imagine Peace”. Show-ul va cuprinde şi obiecte personale ale cuplului, dincolo de artă, muzică şi film.

Yoko Ono şi John Lennon s-au căsătorit pe 20 martie 1969, iar fiul lor – Sean Ono Lennon – s-a născut în 1975. John Lennon a fost împuşcat mortal pe 8 decembrie 1980 în faţa clădirii Dakota din New York. Yoko Ono locuieşte în continuare în acea clădire.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Connect with

Critici dure la adresa ducesei de Sussex

FAMILIA REGALĂ

Critici dure la adresa ducesei de Sussex

Ducesa de Sussex ar avea aceleași atribute „narcisiste și manipulatoare” întocmai ca cele ale lui Wallis Simpson, în timp ce soțul ei, Prințul Harry, este la fel de slab ca fostul rege Edward al VIII-lea, care a abdicat din amor, potrivit unui autor respectat, scrie publicația ”The Sun”.