Image 1
Image 2

Funcţionarii APIA vor lucra la sfârşiturile de săptămână din luna mai

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Mai sunt aproape trei săptămâni până la 15 mai, termen final impus de Petre Daea, ministrul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale – MADR, pentru depunerea cererilor de subvenţii aferente anului 2019.

Pentru a putea menţine ritmul bun de până acum în preluarea cererilor, Agenţia de Plăţi şi Intervenţie în Agricultură – APIA Central, irectorul general Adrian Pintea a recomandat unităţilor din teritoriu să-şi stabilească programul de lucru, desigur prelungit, în funcţie de necesităţile specifice.

După cum ne-a spus Virgil Dragoş (foto), directorul APIA Satu Mare, la Satu Mare, vineri, 26 aprilie o să fie zi de lucru, după care se reia activitatea pe 2 mai. În dorinţa de a deservi cât mai mulţi fermieri, o serie de funcţionari ai APIA au făcut programări inclusiv pentru zilele de la sfârşiturile de săptămână din luna mai. Ca o precizare, potrivit unor informaţii obţinute pe surse, în cursul zilei de marţi, 23 aprilie, cel puţin la Satu Mare, sistemul informatic a fost cu probleme, ceea ce înseamnă pierdere de timp independent de voinţa funcţionarilor.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Connect with

IFPLUSTRANSPORT COMUNAL

Program special de sărbători

Mijloacele de transport în comun, din Municipiul Baia Mare și localitățile apropiate, vor avea program special de sărbători. Călătorii au posibilitatea să circule la rude sau cunoștințe, pentru a umbla cu colindul.