Image 1
Image 2

Marcel Ciolacu, noul preşedinte al Camerei Deputaţilor

Marcel Ciolacu
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol
Marcel Ciolacu
Marcel Ciolacu

Marcel Ciolacu a fost ales miercuri, 29 mai, preşedinte al Camerei Deputaţilor. El a obţinut 172 de voturi „pentru” şi 120 ”împotrivă”.

Liberala Raluca Turcan a obţinut 100 de voturi ”pentru” şi 192 contra, iar Kelemen Hunor (UDMR) a avut 20 de voturi ”pentru” şi 272 ”împotrivă”.

Deputatul PSD Marcel Ciolacu a declarat înainte de vot că democraţia înseamnă un mandat de patru ani, iar preşedintelui Franţei nu i-a cerut nimeni demisia că a obţinut la alegerile europarlamentare un scor de 23%.

1 comentariu

  1. Daca Sasul dambovitean si opozitia au cerut demisia Guvernului in urma acestor alegeri nu va cramponati la conducere , faceti-le pe plac acestora ca oricum nu vor avea rezultate, nici nu stiu de unde sa inceapa guvernarea, nu stiu ce sa faca cu ea ca doar gura-i de ei dar in schimb va vor ajuta la castigarea alegerilor urmatoare. Daca acum ramaneti la guvernare veti pierde alegerile urmatoare !. Nu acceptati sa deveniti marioneta Sasului dambovitean ca o sa va coste rau de tot !. Lasati-le sa se scufunde in propria lor mocirla. USR-PLUS nici nu doreste sa guverneze, au afirmat chiar ei care sunt acolo sa dea din gura. Prin demisionare scufundati barca opozitiei ….va garantez !.

Lasă un răspuns

Connect with

VOTUL UNGARIEI

Va bloca Viktor Orban aderarea Ucrainei la UE?

În aceste zile Bruxelles găzduiște unul dintre cele mai tensionate summit-uri ale Uniunii Europene. Liderii celor 27 de state membre se adună pentru a discuta, printre altele, posibilitatea extinderii UE către Moldova și Ucraina și revizuirea bugetului UE.