Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Roşii umplute cu cremă de brânză

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Acasa
Asculta acest articol

Ingrediente:

20-25 bucăți de roșii, 500 g brânză proaspătă, o ceapă sau un praz mic (prazul nu are miros puternic), 50 g de unt sau margarină, 1-2 linguri de smântână, în funcție de consistența brânzei, o legătură de mărar verde sau 2 lingurițe de mărar uscat și măcinat, sare, piper.

Mod de preparare:

Brânza se amestecă cu ceapa răzuită (sau prazul), cu untul și smântâna. Se adaugă mărarul tocat cât se poate de fin, apoi se condimentează. Se amestecă bine, până când se obține o pastă omogenă. Se iau roșiile tăiate în două și scobite în prealabil și se umplu, una câte una, cu câte o lingură bună de cremă de brânză, sau și mai bine se pot umple cu ajutorul săculețului pentru ornat tortul. Smântâna din crema de brânză se poate substitui cu maioneză, dar atunci este indicat să se consume într-o zi, cel mult două. Crema de brânză se poate îmbogăți și cu bucățele de măsline (fără sâmburi). Gustul de măsline se potrivește foarte bine cu această compoziție. Se ornează cu maioneză, ouă fierte, frunzulițe de pătrunjel, de mărar sau ceapă verde, ori murături. Se consumă ca mâncare de sine stătătoare, sau platou rece, în combinație cu alte preparate.

Ciornă automată

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Connect with

Pulpe de pui umplut cu ciuperci

Am incercat mai multe variante de piept de pui umplut si, dintre toate, aceasta mi-a placut cel mai mult. Amestecul de ciuperci, patrunjel si cascaval este o bunatate, iar faptul ca pieptul este in strat subtire, il face mai putin sec si lasa mai mult loc umpluturii.

Supă cremă cu nuci și migdale

Descoperă rețeta acestei supe cremă de broccoli cu nuci și migdale, o combinație surprinzătoare de arome și texturi, care îți va oferi o experiență culinară sănătoasă, hrănitoare și incredibil de savuroasă!

Pască cu smântână fără aluat

Pască cu smântână fără aluat

Varianta fără aluat, care folosește biscuiți ca bază, oferă o alternativă mai rapidă și mai ușor de făcut, menținând totodată elementele esențiale ale gustului specific de pască. Această adaptare este un exemplu de cum tradițiile pot fi reinterpretate pentru a se potrivi cu stilurile de viață moderne.