Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Muffin cu ciocolată

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Acasa
Asculta acest articol

Ingrediente: 150 g de făină, 2 ouă, 150 g de unt, 150 g de zahăr, 3 linguri gem de caise, un pachet de praf de copt, 50 g de cacao, 50 g ciocolată menaj bucăţită. Cantitatea este suficientă pentru 12 bucăţi de prăjiturele.

Mod de preparare:

Se amestecă ingredientele, mai puţin bucăţile de ciocolată, până se obţine o pastă perfect omogenă, apoi se mai bate cu mixerul, până se face uşoară, cât mai spumoasă. Se adaugă bucăţile de ciocolată şi se amestecă fin, astfel încât aluatul să-şi păstreze consistenţa spumoasă. Se împarte în 12 coşuleţe şi se pun în cuptorul preîncălzit. Se coace la 170 grade C, circa 20 minute. Dacă aveţi tavă mare, cu 24 de forme, sau în care încap 24 de coşuleţe, astfel încât să rămână puţină distanţă între ele, toată cantitatea de ingrediente se dublează. Mufinii se servesc ornaţi cu zahăr pudră, frişcă, ciocolată topită, sau eventual gem.

Ciornă automată

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Connect with

DESERT

Tort cu ciocolată

Povestea spune că tortul a fost inventat în 1832 de Franz Sacher, un ucenic de 16 ani din bucătăria prințului Austriac von Metternich.

Tarte Savuroase cu Piersici și Brânză de Capră

DESERT

Tarte savuroase cu piersici și brânză de capră

Aceste tarte cu piersici și brânză de capră sunt un exemplu de eleganță și simplitate, perfecte pentru orice ocazie de vară. Pregătite cu ușurință cu o seară înainte, ele își păstrează savoarea și prospețimea până la momentul servirii.