Image 1
Image 2

Muffin cu ciocolată

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Ingrediente: 150 g de făină, 2 ouă, 150 g de unt, 150 g de zahăr, 3 linguri gem de caise, un pachet de praf de copt, 50 g de cacao, 50 g ciocolată menaj bucăţită. Cantitatea este suficientă pentru 12 bucăţi de prăjiturele.

Mod de preparare:

Se amestecă ingredientele, mai puţin bucăţile de ciocolată, până se obţine o pastă perfect omogenă, apoi se mai bate cu mixerul, până se face uşoară, cât mai spumoasă. Se adaugă bucăţile de ciocolată şi se amestecă fin, astfel încât aluatul să-şi păstreze consistenţa spumoasă. Se împarte în 12 coşuleţe şi se pun în cuptorul preîncălzit. Se coace la 170 grade C, circa 20 minute. Dacă aveţi tavă mare, cu 24 de forme, sau în care încap 24 de coşuleţe, astfel încât să rămână puţină distanţă între ele, toată cantitatea de ingrediente se dublează. Mufinii se servesc ornaţi cu zahăr pudră, frişcă, ciocolată topită, sau eventual gem.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Connect with

CONSERVE PE IARNĂ

Zarzavat pentru ciorbe, la borcan (tocătură)

Zarzavat de legume pentru iarnă– aromat, gustos, cu texturi și arome ce se îmbină perfect, rețeta simplă, naturală, fără conservanți. Putem spune că facem și economie la bugetul casei realizând zarvat pentru ciorbe la borcan, căci vara toate aceste legume sunt mult mai ieftine, fiind în plin sezon. În plus, când ai în grădina proprie o mulțime de legume și verdețuri, nu ar fi păcat să nu profiți de faptul că sunt naturale și sunt crescute cu dragoste?