Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Darius Filip anunţă că îşi încetează activitatea din funcţia de prefect de Satu Mare

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

După doi ani şi jumătate, Darius Filip anunţă că îşi încetează activitatea din funcţia de prefect de Satu Mare.

”Astăzi se încheie o etapă din cariera mea profesională. A fost o onoare să ocup funcţia de prefect al judeţului Satu Mare timp de mai bine de doi ani şi jumătate. Mulţumesc pentru colaborare colegilor din Instituţia Prefectului, şefilor de instituţii din judeţ, primarilor, mass-mediei sătmărene şi tuturor celor cu care în toată această perioadă am interacţionat profesional. Totodată mulţumesc tuturor sătmărenilor care în această perioadă au avut încredere să calce pragul Instituţiei Prefectului pentru a găsi soluţii la problemele lor”, este mesajul ui Darius Filip postat miercuri, 11 decembrie, în mediul online.

Darius Filip a devenit prefectul judeţului Satu Mare în luna martie a anului 2017. El l-a înlocuit pe Radu Bud, cel care ar urma să fie din nou prefectul judeţului Satu Mare.

Noul guvern a anunţat în urmă cu o lună că va schimba toţi prefecţii din România.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

1 comentariu

  1. Aceasta functie de Prefect asa cum de fapt si Institutia prefectului este una inutila. A fost inventata si infiintata in scopul de ai multumi si de a pune pe functii foarte bine platite camarila politica de la guvernare. Este o consumatoare inutila de bani publici !. Ar trebui urgent desfiintata !.

Lasă un răspuns