Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Meci derby: CSM Satu Mare – Sepsi, de la ora 18:00

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Este o perioadă aglomerată și decisivă pentru baschetbalistele de la CSM Satu Mare. Nici bine nu au pierdut la Arad, în seara de sâmbătă, că acum vine un alt meci extrem de important. Marți, de la ora 18:00, în sala LPS ”Ecaterina Both” vor întâlni Sepsi Sfântu Gheorghe.

Va fi primul meci între cele două echipe în actualul sezon al Ligii Naționale de baschet feminin. S-au mai întâlnit de două ori, dar în sferturile Cupei României. Acolo CSM Satu Mare a suferit două înfrângeri.

Altfel, așa cum apare și în titlu, sătmărencele sunt obligate să câștige meciul de azi dacă mai vor să mai spere la locul 2 care duce direct în semifinalele competiției. Dar nu va fi deloc ușor pentru CSM Satu Mare. Probleme de lot nu sunt, excepția fiind aceeași: Brittany Denson.

Sepsi Sfântu Gheorghe pornește și acum favorită pe terenul CSM-ului. Este echipa care domină baschetul feminin de mulți ani, iar în acest sezon a înregistrat victorii pe linie. Poate CSM Satu Mare să-i pună azi o mică piedică? Vom vedea.

Meciul contează pentru etapa a 5-a din faza a doua LNBF, Grupa A. Dar el nu s-a putut disputa la început de februarie pentru că nu permitea programul. Așa că federația de specialitate l-a programat pentru seara de 25 februarie.

Jucătoarele CSM-ului: Bernice Mosby, Anisia Croitoru, Lauren Ervin, Flavia Ferenczi, Andreea Huțanu, Anamaria Kadar, Maja Miljkovic, Andrea Olah, Alina Podar, Adina Pop, Carla Popescu, Adina Stoiedin, Renata Szmutku. Antrenor: Mauro Procaccini.

Lotul clubului din Sfântu Gheorghe conform Fedrației Române de Baschet: Ștefania Cătinean, Nora Demeter, Ioana Ghizilă, Chrissi Givens, Annemarie Părău, Renata Kovacs, Andra Mandache, Ildiko Nagy, Nicolett Orban, Jovana Pasic, Rebecca Diane Tobin, Kristina Topuzovic, Natalie Butler, Jelena Vucetic. Antrenor: Zoran Mikes.
Meciul CSM Satu Mare – Sepsi Sfântu Gheorghe primește startul la ora 18:00 și va fi arbitrat de Laszlo Bukuresti, Mate Andras Stretea și Ionuț Moraru. Comisar: Doru Vinași.

Suporterii sătmăreni sunt așteptați la sală în număr cât mai mare să le susțină pe baschetbalistele de la CSM. Intrarea, după cum se știe, este gratuită.

CLASAMENT Grupa A
1.Sepsi 10/0 20
2.FCC Baschet Arad 7/4 18
3.CSM Satu Mare 7/3 17
4.CSM Târgoviște 4/7 15
5.CSU Cluj-Napoca 2/9 13
6.Olimpia Brașov 2/9 13

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns