Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Liderul PMP este blocat în SUA

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Liderul PMP, Eugen Tomac, anunţă că este blocat în SUA, unde a zburat pentru a participa la un eveniment. ”După un zbor de 9 ore, când am aterizat la Washington, preşedintele Trump tocmai anunţa instituirea stării de urgenţă”, anunţă Tomac, al cărui eveniment s-a anulat. Tomac a postat, duminică, un mesaj pe Facebook intitulat ”Blocat între două lumi aflate în situaţie de urgenţă”.

Acesta afirmă că nu ar fi plecat dacă ar fi ştiut că se vor fi suspendate toate zborurile spre şi dinspre Europa. ”Însă, pentru că am fost invitat la un eveniment organizat la reşedinţa oficială a Preşedintelui Trump din Florida, am considerat că trebuie să onorez această invitaţie, cu atât mai mult cu cât este al doilea an consecutiv când am acest privilegiu. Ţinând cont de situaţia excepţională decretată în Statele Unite de către Preşedintele Americii din cauza epidemiei COVID 19, evenimentul de la Mar-a-Lago la care eram invitat s-a amânat. Între timp, SUA a anulat şi zborurile către Marea Britanie şi Irlanda, prin urmare voi respecta toate instrucţiunile autorităţilor americane până voi găsi cea mai sigură cale de a reveni în Europa”, a mai scris Tomac.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Sigla Informatia Zilei

Tăriceanu s-a prezentat la ÎCCJ

Asculta acest articol Președintele Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu, s-a prezentat marți la Înalta Curte de Casație și Justiție, unde este programat