Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Huta Certeze: minor de 17 ani, prins pe un mocociclu fără permis de nicio categorie

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Poliţiştii Secţiei Poliţie Rurală Negreşti Oaş au depistat la data de 19 aprilie, în jurul orei 14.15, în Huta Certeze, un minor, de 17 ani, din localitatea Moişeni care a condus un motociclu fără a poseda permis de conducere de nicio categorie.

De asemenea, în urma verificărilor efectuate poliţiştii au stabilit faptul că motociclul condus nu era înmatriculat.

Cercetările continuă în cauză în cadrul dosarului penal întocmit.

Nu a vrut să sufle în fiolă

Poliţiştii din cadrul Secţiei Poliţie Rurală Satu Mare au depistat în trafic la data de 17 aprilie, un bărbat, de 49 de ani, din municipiul Satu Mare, care se afla la volanul unui autoturism între localităţile Dorolţ şi Lazuri. Întrucât persoana de la volan se exprima incoerent şi emana halenă alcoolică poliţiştii i-au solicitat să fie testat cu aparatul alcooltest, însă acesta a refuzat atât testarea cu aparatul alcooltest cât şi recoltarea de probe biologice de sânge.

Astfel în cauză poliţiştii au întocmit dosar penal pentru refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice.

La volan, fără permis

Poliţiştii Secţiei Poliţie Rurală Carei au depistat la data de 19 aprilie a.c., în jurul orei 04.50, în localitatea Moftinu Mic un autoturism condus de un sătmărean, de 27 de ani.

În urma verificărilor efectuate poliţiştii au stabilit faptul că persoana de la volan avea dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice suspendat, astfel că în cauză au întocmit dosar penal. 

Sursă: IPJ Satu Mare

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns