Image 1
Image 2

Nouă proprietari de malluri cer redeschiderea de urgenţă a acestor centre comerciale

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Nouă proprietari de centre comerciale din Bucureşti şi 24 oraşe regionale, care deţin în total un număr de 52 proiecte cu peste 4.600 chiriaşi, au trimis Guvernului o scrisoare prin care solicită reluarea activităţilor desfăşurate şi în cadrul centrelor comerciale de mari dimensiuni.

  Măsurile de suspendare a activităţilor de comercializare din cadrul centrelor comerciale afectează aproximativ 3,7 milioane de metri pătraţi de spaţiu construit din România, potrivit estimărilor CBRE.
Reprezentanţii CBRE şi ai celor opt proprietari de centre comerciale care au semnat scrisoarea deschisă adresată Guvernului României atrag atenţia că există un risc real ca unele afaceri să nu se mai poată redresa financiar, ceea ce va atrage consecinţa ca un mare număr de oameni să fie în cele din urmă concediaţi.

„În cursul ultimelor săptămâni, celelalte ţări din Centrul şi Estul Europei, cu rate de infecţie similare sau chiar mai mari, precum Austria, Cehia, Polonia, Ungaria, Bulgaria, Serbia şi Slovacia, au dispus deja reluarea activităţilor de comercializare din cadrul centrelor comerciale. Credem că este foarte important ca şi România să dea un semnal pozitiv şi optimist investitorilor externi în acest sens”, a completat Luiza Moraru.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns