Image 1
Image 2

Frații Kovacs au fost delegați în Liga 1 și Liga 2

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Comisia de resort din cadrul FRF a delegat mai mulți oficiali sătmăreni la meciurile de fotbal din campionatele României.

Astfel, frații Istvan și Szabolcs Kovacs au fost delegați la două jocuri importante din Liga 1 și Liga 2.
Istvan Kovacs a fost delegat la partida dintre Viitorul Constanţa și Astra Giurgiu, meci programat în etapa a 5-a din Liga 1 și care se va juca sâmbătă de la ora 21:30. Fratele mai mic, Szabolcs va arbitra partida din Liga 2 dintre Aerostar Bacău și Csikszereda Miercurea Ciuc. La acest ultim meci unul dintre asistenți este un alt sătmărean, Corb Alexandru.

Tot în Liga 2, la partida Pandurii Tg.Jiu – CS Mioveni a fost delegat și centralul Marius Omuț în timp ce Ștefan Szilagyi, președintele AJF Satu Mare va superviza  derby-ul Timișoarei,  ASU Poltehnica – Ripensia. Apoi, Rareș Vidican, împreună cu Ciprian Damșa, a fost delegat la un alt joc din L2,  la ACS Comuna Recea – Rapid București.

În Liga 3, la partida Gaz Metan 2 – Jiul Petroșani  a fost delegat asistentul Toth Krisztian (Petrești), la Progresul Pecica – Avântul Periam (seria 8) va fi prezent asistentul Radu Pascu în timp ce Zsolt Kopriva va fi pezent la jocul Progresul Șomcuta – CS Sportul Șimleu.

Constantin Por și Ioan Papp au fost delegați în calitate de observatori la două partide din Liga 3, Progresul Șomcuta – CS Sportul Șimleu, respectiv CAO Oradea – Unu Gloria Bistrița.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Connect with

FOTBAL, NAŢIONALA U21

Sânmărtean se alătură echipei

Federaţia Română de Fotbal anunţă că fostul internaţional Lucian Sănmărtean va face parte din staff-ul tehnic al României U21, condus de selecţionerul Daniel Pancu, în funcţia de antrenor secund, la fel ca şi Răzvan Rotaru.