Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Orban: România este pe un drum bun

Sigla Informatia Zilei
Premierul Ludovic Orban a anunţat, luni, că agenţiile de rating Fitch si Moody's au menţinut ratingul de ţară al României, ceea ce reprezintă ”o victorie” a Guvernului pe care-l conduce.
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Premierul Ludovic Orban a anunţat, luni, că agenţiile de rating Fitch si Moody’s au menţinut ratingul de ţară al României, ceea ce reprezintă ”o victorie” a Guvernului pe care-l conduce.

“Aș vrea să punctez faptul că, două agenții de rating, extrem de importante, Fitch și Moody’s, au anunțat menținerea ratingului de țară al României. Este o mare victorie a Guvernului pe care îl conduc. Această menținerea a ratingului, garantează faptul că România este pe un drum bun, iar în punctele de vedere prezentate public de agențiile de rating se arată foarte clar că menținerea ratingului de țară are la bază politicile Guvernului, responsabilitatea în alcătuirea și execuția bugetului, politicile de dezvoltare economică.

Faptul că, cele două agenții au menținut ratingul de țară al României, asigură menținerea unei percepții corecte asupra României, la nivelul sistemului financiar-bancar, la nivelul investitorilor.” a declarat Ludovic Orban.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

1 comentariu

Lasă un răspuns